Katarzyna
De best
I did not intentionally subscribe to a paid service. The payment obligation and automatic renewal were not clearly communicated. I have not used the service at all, yet I was asked to pay. The communication feels misleading and not transparent. Based on my experience, I cannot recommend this platform.
Huurstunt, weet precies wat jouw voorwaarden zijn. Ze doen hun uiterste best om een geschikte woning te vinden.
De mails komen goed en op tijd aan, erg overzichtelijk en precies wat we nodig hebben om met gerust een huisje te zoeken! :)
Fijne huur huizen bedrijf wat makkelijk online te bekijken is. Erg fijn!
Ik vind het top dat ze je laten weten waneer er een betaalbare woning vrijkomt,ideaal.
Fijn!! Helaas nog niks gehad Maar wel een goed werkend platform!
Z Huurstunt mam bardzo dobre doświadczenie, ponieważ jest wiele ofert z mieszkaniem, mogę bardzo łatwo i szybko znaleźć to co potrzebuję, jestem zadowolona z Huurstunt
Ik heb nog geen ervaring. Ik zoek een actief leven met een vrouw.
g
Heel fijn om gebruik te kunnen maken van de 14 dagen gratis-periode. kan je op je gemak kennismaken met de site en de mogelijkheden van Huurstunt, bedankt.
Betrouwbaar en supergoede service echt een aanrader. Ze denken zoeken met je mee Echt heel fijn
Gut
I have 2 years already and up to now still cant get an apartment
Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:
De best
Fijne huur huizen bedrijf wat makkelijk online te bekijken is. Erg fijn!
Fijn!! Helaas nog niks gehad Maar wel een goed werkend platform!
Ik heb nog geen ervaring. Ik zoek een actief leven met een vrouw.
g
Gut
I have 2 years already and up to now still cant get an apartment
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt: