Larysa
Super
Goed, ben nog steeds zoekende alleen gaat het zo hard. Veder vind ik de site erg overzichtelijk en mooie grote foto’s.
Ik heb Huurstunt gebruikt om een kamer te zoeken. De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ik ben tevreden met de service
Have a big variety of options! still looking for the place :)
Zeer bedreven met het zoeken naar nieuwe woningen. Word goed beschreven voor de consument.
Het werkt weer als vanouds, maar is op de een of andere manier prettiger aan de ogen geworden, mooi !
Spudeg huur huis neudeg
Geef genoeg resultaten, vooral van kamernet
Zelf heb ik nog geen woning gevonden via huurstunt, maar ik hoop op het beste. Ik moet er in juli namelijk uit doordat ik in een flexwoning woon. Dus let's hope for the best!
Oplichters, wij mogen wel vergoeding van hun krijgen met al die onzinnige uren met het opzeggen en alle incasso mails
Een werkelijk perfecte website voor mensen die weten wat ze zoeken en het met een glimlach vinden. Ik ben helemaal geboeid door de content; het is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het heel gemakkelijk is om hier je droomhuis te vinden... 😎
Overzichterlijk,fijn
Veel huizen te zien
Ik vind het een mega fijn systeem alleen sommmige prijzen zijn voor mij nog te hoog en hoop dat er ook kamers komen met een iets minder hoge prijs
Di
Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Have a big variety of options! still looking for the place :)
Spudeg huur huis neudeg
Geef genoeg resultaten, vooral van kamernet