Ryan

Makelijk om een plaats te vinden, direct contact met de verhuurder en een overall goed site.

Laura

Een hele duidelijke site met makkelijke zoekfunctie. Je kunt in één oogopslag zien welke appartementen er beschikbaar zijn en direct reageren op de woningen waar je interesse voor hebt. Aanrader!

Michael de jonge

Het is een super goede en betrouwbare websait huurstunt.nl en veel woning aan bot ook nog eens betaal baar

Lutgens

Super snel en betrouwbaar reageren binnen 1 dag

Sam

Een overzichtelijke website. Met eigen inzet kom je aan een goede huurwoning.

Vincent

Overzichtelijke website en snel reacties van verhuurders!

Tina van es

Het lezen van nieuwe mogelijkheden voor het weer terugvinden van het zoektocht naar een ander huis wat voelt alsof ik nu alleen maar een "woonmogelijkheid" bewoon, wat een huis bij gebrek aan mijn... Het lezen van nieuwe mogelijkheden voor het weer terugvinden van het zoektocht naar een ander huis wat voelt alsof ik nu alleen maar een "woonmogelijkheid" bewoon, wat een huis bij gebrek aan mijn "thuis" is, maakte mijn dag echt goed!
Bij Huurstunt ben ik gepassioneerd
over het creëren van hoop op mijn ideale woning en droom ik weer over de toekomstige ruimte(s), privacy, rust etc etc waardoor het blijven zoeken en niet opgeven om mijn doel te bereiken maar met de kansen die ik bij huurstunt kan vinden mij blijven inspireren e aan de unieke behoeften van mijn eerste levensbehoefte. Mijn tevredenheid is een bewijs van de toewijding en creativiteit van uw team/ bedrijf.
Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan de mogelijke toekomstige trajecten/projecten/nieuwe start begint bij een stevige goede en sterke fundering, dus; mn nieymuwe huis!