Saloni Kataria
Ik vind het fijn om de mailtjes van Huurstunt te ontvangen, ik krijg altijd een mail met gelijk de afbeeldingen waarbij je al een idee krijgt, super!
Er wordt op regelmatige basis gezocht naar geschikte woningen
je kan makelyk door bladeren op de pagienaas het is zeer goed gemaakt
Ik heb geen ervaring
Met Huurstunt heb je veel meer kans op een woning en daar ga ik voor.
Heel veel berichten, makkelijk om te reageren.
Ja
Ik wil een huis hebben want ik ben nú dakloos ik heb een vaste contract bij vomar
hallo, ik zie HuurstunT voor het eerst vandaag. Ben verrast door niet alleen het aanbod, maar ook door de prijzen. Hopelijk lukt het me snel om een geschikt appartement te vinden.
Erg duidelijk en fijn te gebruiken website!
Very fast and accurate.
Goed en actueel aanbod
Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Er wordt op regelmatige basis gezocht naar geschikte woningen
je kan makelyk door bladeren op de pagienaas het is zeer goed gemaakt
Ik heb geen ervaring
Met Huurstunt heb je veel meer kans op een woning en daar ga ik voor.
Heel veel berichten, makkelijk om te reageren.
Ja
Erg duidelijk en fijn te gebruiken website!
Very fast and accurate.
Goed en actueel aanbod