Najib Fuad

Good

Mendel Tieleman

Veel aanbod in de regio om ideeën op te doen ben benieuwd wat de toekomst zal brengen

Simon Wodzik

Ik heb in 2022 via Huurstunt binnen 5 dagen een nieuwe woning kunnen bemachtigen. Dat noem ik een echte Huurstunt!

Adrian Ion

SterSterSterSterLege ster

Este un site usor de utilizat si cu ajutorul caruia iti poti gasi casa de inchiriat pe care ti-o doresti.

Miranda Nijboer

Veel woningen, pas betalen als je wilt reageren vind ik absoluut een pluspunt en ik hoop dat ik snel iets leuks ga vinden via dit portaal.

Berkehan Bektas

SterSterSterSterLege ster

Monenteel nog zoekende naar een woning maar de features die je hebt bij huurstunt zijn goed 👍🏼

Ruben

De site klopt. Hij doet het en ja aanbod genoeg.

Shadi

Heel erg bedankt

Wilbert Geeve

goed

Lonneke Uittenbogaart

Het aanbod van huurwoningen is heel overzichtelijk

Anna

Ik ben altijd voorzichtig geweest met websites waar je kunt huren, met een pay-wall dus. Maar bij huurstunt heb ik gelijk een optie op een bezichtiging kunnen regelen, goed contact met de makelaar en duidelijke aanwijzingen. Ik ben heel blij met Huurstunt!

Renee van Dalen-Cronenberg

Geweldig

Lodewijk

Geweldig!

Judith Schouwstra

Goed aanbod!

Deborah Weber

Zeer goed

Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

Huurstunt

🥇 Huurstunt is het toonaangevende huurwoningplatform van Nederland waar verhuurders en woningzoekenden elkaar moeiteloos kunnen vinden. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande marktkennis, bieden wij precies wat jij nodig hebt voor een snelle en soepele woningzoektocht. Dankzij onze GRATIS woning e-mails ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Daarnaast voeren we strenge controles uit om ervoor te zorgen dat het getoonde aanbod altijd up-to-date en correct is. Nieuw bij Huurstunt: maak gebruik van onze geavanceerde AI-technologie en unieke zoekservice, die meer dan 300 websites doorzoekt om de perfecte huurwoning voor jou te vinden. Via Huurstunt is je nieuwe huurwoning zo gevonden!

Koldingweg 7c

Adrian Ion

Miranda Nijboer

Berkehan Bektas

Ruben

De site klopt. Hij doet het en ja aanbod genoeg.

Shadi

Heel erg bedankt