Arch

good

Fabian

Het aanbod is best beperkt, maar dat ligt minder aan Huurstunt en meer aan de staat van de woningmarkt. Aangename UI.

Ljupka

Good.

Svitlana

Super

Jamal

Jaa echt super behulpzaam en graag hoop ik dat jullie een ander ook gelukkig maken

Erik Raams

Prima website met goed aanbod aan woningen. De besturing werkt ook makkelijk.

Denise

Huurtstunt is super overzichtelijk. En handig in gebruik voor jong en oud het aanbod is ruim en alles staat duidelijk beschreven. Je betaald ook maar 1x inschrijf kosten hoe super fijn is dat!.

Bernd

Redelijk wat aanbod

Nafiso

De site is makkelijk te gebruiken, maar sommige woningen waren niet meer beschikbaar. Verder wel duidelijk overzicht.”

Amia

Wordt goed geïnformeerd

Gineke

Super dat we een bezichtiging mochten hebben

Evi Polling

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is een goede site, maar het is moeilijk om alle informatie te krijgen over een kamer. Ik zou willen dat alle informatie toegankelijk was voor iedereen. Wel leuke site!!

Fabiënne

Dankzij de mails en updates mijn beeld op mijn droomhuisje kunnen maken en vinden.

Amber Bruijnzeel

Werste huursite die doet wat hij belooft! Veel sites pretenderen direct contact te hebben met verhuurders en schuiven je door van website naar website of je hoort hier nooit meer iets over terug. Huurstunt is duidelijk in op welke website het orginele aanbod staat en of je hiervoor moet betalen. Transparant, wel zo prettig. Blij dat ik premium een kans heb gegeven!

Елена

Пользовалась вашими услугами 3 года .

Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

Huurstunt

🥇 Huurstunt is het toonaangevende huurwoningplatform van Nederland waar verhuurders en woningzoekenden elkaar moeiteloos kunnen vinden. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande marktkennis, bieden wij precies wat jij nodig hebt voor een snelle en soepele woningzoektocht. Dankzij onze GRATIS woning e-mails ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Daarnaast voeren we strenge controles uit om ervoor te zorgen dat het getoonde aanbod altijd up-to-date en correct is. Nieuw bij Huurstunt: maak gebruik van onze geavanceerde AI-technologie en unieke zoekservice, die meer dan 300 websites doorzoekt om de perfecte huurwoning voor jou te vinden. Via Huurstunt is je nieuwe huurwoning zo gevonden!

Koldingweg 7c

Svitlana

Super

Jamal

Erik Raams

Prima website met goed aanbod aan woningen. De besturing werkt ook makkelijk.

Denise

Evi Polling

Fabiënne

Amber Bruijnzeel

Елена

Пользовалась вашими услугами 3 года .

Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10