Jolanda van Saane
- geen
- Product of service:
- naaimachine olie
prima, snel geleverd
Snelle afhandeling van de order, materialen zijn goed verpakt verzonden.
Nu goed, na de aankoop van mijn machine minder goed.
Altijd top produkten, snelle levering, betrouwbaar en goed bereikbaar
Geweldig! Ik heb online een 2dehands coverlockmachine gekocht. Zag er top uit. Er ontbraken een paar kleine dingetjes. Deze had ik de volgende dag al in huis. Dus..topservice!! Heel vriendelijk personeel.
Heel goed
Vlotte levering
Webshop order besteld
Prima. Snel geleverd
Zeer goede service
Zeer goed
Prachtig bedrijf met hele goede service.
Zeer goed
Huissteden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huissteden heeft de volgende resultaten bereikt:
Huissteden
Langstraat 96
3771 BJ Barneveld
prima, snel geleverd
Snelle afhandeling van de order, materialen zijn goed verpakt verzonden.
Nu goed, na de aankoop van mijn machine minder goed.
Altijd top produkten, snelle levering, betrouwbaar en goed bereikbaar
Heel goed
Vlotte levering
Webshop order besteld
Prima. Snel geleverd
Zeer goede service
Zeer goed
Prachtig bedrijf met hele goede service.
Huissteden heeft de volgende resultaten bereikt:
Huissteden