Esther Bonenberg-Tiemens
- Ga zo door.
- Product of service:
- Verlengtafel voor de naaimachine
Zeer tevreden
Wat een Service, gisteren gemaild en vandaag meteen een antwoord met een oplossing.
Is snel te vinden, overzichtelijke website
Vandaag besteld , morgen in huis ....en echt het is zo . Voor mijn borduurmachine onderdelen gekocht , heel erg blij mee en vandaag weer onderdelen gekocht en morgen ontvang ik ze ..... heerijk zo'n bedrijf die snel en netjes leverd . Een blije coupeuse , dus een blije klant .
Top
betrouwbaar bedrijf
Snelle service
Goede communicatie! Snelle levering! Bedankt ❤️
Vlotte correcte levering! top
Online besteld. De volgende dag al in huis
Zeer behulpzaam
Prima service en snel geleverd
1e contact (webshop-aankoop) prima verlopen. Het item dat ik bestelde had nog een extra pluspunt (oprolbaar snoer) wat ik niet had verwacht. Heel fijn!
Huissteden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huissteden heeft de volgende resultaten bereikt:
Huissteden