Marlein Vaessen
- Product of service:
- Biesgeleider
Efficient and accurate.
Vloten bestelling, vlotte levering
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De naaimachine is zeer degelijk verpakt voor verzending, snelle levering. Telefonisch en met foto's hebben ze me geholpen toen mijn gloednieuwe naaimachine blokkeerde ( ik had de draad niet goed ingeregen.) Fantastische hulp! Dank jullie wel. Ik ben een tevreden klant.
Kwaliteits producten tegen scherpe prijzen. Perfecte verpakking en verzending met track en trace. Goede communicatie.
Zeer goed! Duidelijke website en mijn toestel werd snel geleverd.
Prima geleverd
Verzorgde en snelle levering.
Snelle en correcte levering
Alles oké, de dag nadien reeds geleverd...super sevice
Perfect
Eerste ervaring snelle afhandeling
Ik ben heel tevreden over de goede en snelle service!
Voor de eerste keer besteld hier,tevreden pakketje was snel binnen
Goede producten
Huissteden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huissteden heeft de volgende resultaten bereikt:
Huissteden
Langstraat 96
3771 BJ Barneveld
Efficient and accurate.
Vloten bestelling, vlotte levering
Zeer goed! Duidelijke website en mijn toestel werd snel geleverd.
Prima geleverd
Verzorgde en snelle levering.
Snelle en correcte levering
Alles oké, de dag nadien reeds geleverd...super sevice
Perfect
Eerste ervaring snelle afhandeling
Ik ben heel tevreden over de goede en snelle service!
Voor de eerste keer besteld hier,tevreden pakketje was snel binnen
Goede producten