9.4 /10

checkbox98% beveelt Huid & Laser kliniek Delft aan!

anonymous

Perfect, ik ben goed geadviseerd, behandeld en begeleid hele vriendelijke en zorgzame medewerkers.

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?
Niets, jullie doen het echt heel goed.
Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?
Pigment behandeling

Grace

Professioneel en vriendelijk personeel.

Goed om in de nazorginstructie toe te voegen dat pleisters er absoluut niet af mogen worden gehaald tot de hechtingen in de kliniek worden verwijderd.

Jane

Invigorating

As for me, you're already doing great
Peeling; Coagulation

Zeer vriendelijk en kundig behandeld

Cosmo Peel Forte
GA zo door

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor de super beoordeling en graag tot ziens in de kliniek!

Jane de Wit

Zeer goed

Microneedling, profhilo behandeling

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Dank je wel voor je mooie beoordeling Jane! Fijn om te horen dat alles zeer goed naar wens was. We zien je graag weer terug.

Linda Plaisier

Professioneel en vriendelijk!

Ik kan niks bedenken
Hydra Facial i c m microneedling

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Dank je wel voor je fijne review Linda! Wat leuk om te horen dat je onze professionaliteit en vriendelijkheid zo waardeert. We helpen je graag weer bij een volgend bezoek.

Ivonne

Vriendelijke en professionele mensen.

Vooral doorgaan.

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Dank je wel voor je mooie review Ivonne! Wat fijn om te horen dat je ons als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. We staan altijd voor je klaar en hopen je graag weer terug te zien.

Mieke

Een professionele kliniek met een warme uitstraling. Het personeel is kundig en zeer vriendelijk.

Doorgaan op deze weg.

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Hartelijk dank voor de mooie woorden Mieke! Wat fijn om te horen dat je onze kliniek als professioneel én warm ervaart. Ons team doet iedere dag zijn best om iedereen op een kundige en vriendelijke manier te helpen, en je reactie betekent veel voor ons. Graag tot ziens in de kliniek!

anonymous

Positief, fijn ontvangen en goede toelichting gekregen over wat ze gingen doen en hoe. Behandeling netjes uitgevoerd

Wegbranden plekjes

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Heel fijn dat je de moeite hebt genomen om een uitgebreide review te plaatsen. Bedankt en graag tot ziens in de kliniek!

Elvira

Fijne duidelijke uitleg. Snel geholpen.

Gezicht haar laseren.

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor de positieve review Elvira!

Professionele en klantgerichte kliniek

Botox en fillers

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij te horen dat je onze professionaliteit en klantgerichtheid hebt ervaren. Graag tot ziens in de kliniek!

Receptionist en behandelaar waren beide erg vriendelijk en duidelijk

Kaderen van littekens
Stress balletje om in te knijpen vanwege de toch wel pijnlijke behandeling

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor je positieve feedback en de tip over het stressballetje! We waarderen het dat je met ons meedenkt en zijn blij dat je onze service als prettig hebt ervaren. Graag tot ziens in de kliniek!

anonymous

Vriendelijk personeel die je goed te woord staan. Professionele behandelingen met een duidelijk behandelplan.

Ik heb geen tips
Litteken laserbehandeling

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons team en de behandelingen! We vinden het belangrijk dat je je goed geholpen voelt en precies weet wat je kunt verwachten. Dankjewel voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer!

Micah

SterSterSterSterLege ster

ik werd vriendelijk geholpen en duidelijk wat er van me werd verwacht.

Ik was voor Electrisch epileren mogelijk niet goed ingelicht en benoemd met welke voorwaarden ik naar de behandeling moest komen. Dit is nu wel helder en duidelijk.
een laser behandeling

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Dank je wel voor je open en eerlijke review Micah. Wat fijn om te horen dat je prettig bent geholpen en dat alles nu helder is voor je. Je opmerking helpt ons om onze voorlichting nog beter af te stemmen op onze cliënten, bedankt daarvoor!

anonymous

very good experience, nothing negative!

microneedling treatment
I cannot think of tips!

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Thank you for your lovely review! It’s wonderful to know that everything met your expectations and that you had such a good experience. Hope to see you again soon!

Geantwoord op

Huid & Laser kliniek Delft verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huid & Laser kliniek Delft heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2021

Huid & Laser kliniek Delft

Weer lekker in je vel. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Met huidklachten hoef je niet rond te blijven lopen, want na een laserbehandeling of cosmetische ingreep ben je er vaak helemaal van af. Verken hier de mogelijkheden en vraag een vrijblijvend consult aan.

Estland 1

2613 JX Delft

anonymous

Niets, jullie doen het echt heel goed.
Pigment behandeling

Grace

Professioneel en vriendelijk personeel.

Jane

Invigorating

As for me, you're already doing great
Peeling; Coagulation

Zeer vriendelijk en kundig behandeld

Cosmo Peel Forte
GA zo door

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor de super beoordeling en graag tot ziens in de kliniek!

Jane de Wit

Zeer goed

Microneedling, profhilo behandeling

Linda Plaisier

Professioneel en vriendelijk!

Ik kan niks bedenken
Hydra Facial i c m microneedling

Ivonne

Vriendelijke en professionele mensen.

Vooral doorgaan.

Mieke

Doorgaan op deze weg.

Wegbranden plekjes

Elvira

Fijne duidelijke uitleg. Snel geholpen.

Gezicht haar laseren.

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor de positieve review Elvira!

Professionele en klantgerichte kliniek

Ik heb geen tips
Litteken laserbehandeling

Micah

SterSterSterSterLege ster

ik werd vriendelijk geholpen en duidelijk wat er van me werd verwacht.

een laser behandeling

anonymous

very good experience, nothing negative!

microneedling treatment
I cannot think of tips!