anonymous
prima
- Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?
- laseren
- Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?
- alles was goed
98% beveelt Huid & Laser kliniek Delft aan!
98% beveelt Huid & Laser kliniek Delft aan!
Vriendelijke medewerkers vanaf de balie tot en met de arts
Ik ben super blij dat ik bij deze kliniek terecht gekomen ben
Uitstekend
Het was een goede ervaring. Van tevoren vond ik het spannend, maar Louise heeft gezorgd dat ik me op mijn gemak voelde voor de behandeling.
Zeer goede en aandachtige behandeling, vriendelijk.
Een hele fijne kliniek, met een prettige sfeer en huidtherapeuten die, naar mijn mening, kundig zijn
Ervaring was goed! Minder pijnlijk dan ik dacht en snelle behandeling.
Goede ontvangst en netjes geholpen
Ho scoperto questa clinica per caso e già alla visita ho notato un ambiente molto cordiale La dottoressa Dorien è stata molto professionale spiegando tutto e rispondendo a tutte le mie domande. l'operazione è andata come concordato senza nessun problema in un clima professionale e molto amichevole così come anche il controllo dopo una settimana per la rimozione del punti.
Positief, prettige en deskundige arts , relaxte sfeer.
Heel fijn en vriendelijk personeel, iedereen kan je te woord staan en je voelt je snel op je gemak. Je bent er in ieder geval geen nummertje!
Prima, zowel receptie als therapeute
Was aangenaam
Zeer welkome ontvangst en zeer vriendelijke en professionele behandelaar
Huid & Laser kliniek Delft verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huid & Laser kliniek Delft heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke medewerkers vanaf de balie tot en met de arts
Ik ben super blij dat ik bij deze kliniek terecht gekomen ben
Uitstekend
Zeer goede en aandachtige behandeling, vriendelijk.
Ervaring was goed! Minder pijnlijk dan ik dacht en snelle behandeling.
Goede ontvangst en netjes geholpen
Positief, prettige en deskundige arts , relaxte sfeer.
Prima, zowel receptie als therapeute
Was aangenaam