Luis Klein
Toegankelijke site, snelle en correcte levering
Zeker
Snelle service
zeer
Jazeker. Zeer goed gecommuniceerd en het product snel bezorgd.
Heel late levering maar prijs is ok
Zeer tevreden
Ja, tevreden
Tevreden, snelle levering. Met bestellen al de mogelijkheid aanwijzingen te geven aan de bezorger. Lekker makkelijk zo
Top!
Ja wel!
Ja
Huchem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huchem heeft de volgende resultaten bereikt:
Toegankelijke site, snelle en correcte levering
Zeker
Snelle service
zeer
Jazeker. Zeer goed gecommuniceerd en het product snel bezorgd.
Heel late levering maar prijs is ok
Zeer tevreden