Botton Jean-Claude
Non, je n'ai pas reçu les deux bidons commandés pour le 5 juin 2025... Où se trouvent-ils ? Quand vais-je les recevoir ?
zeker altijd op tijd
Tot op heden niet, want nog steeds niets geleverd gekregen. Bestelling zoekgeraakt.
Ik zal aardig blijven, ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Ja snel levering
zeker
Beschadigde deurlijst!
Ja ze hadden een fout gemaakt maar die hebben ze direct opgelost zonder een probleem van te maken en super vriendelijk helpdesk
Ja
Ja! Vragen vooraf werden snel en prima beantwoord. Producten werden snel geleverd.
Jazeker
Ja prima en goede bezorging
Huchem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huchem heeft de volgende resultaten bereikt:
zeker altijd op tijd