anonymous
Prettig en efficient platform met een korte route naar het doel.
- Wat is de naam van je organisatie en vind je het goed als we je feedback gebruiken als referentie voor marketingdoeleinden en op onze website?
- Vaktherapie Nederland
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel adequaat en probleem oplossend
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking. Vanaf het eerste contact werd alles professioneel en duidelijk gecommuniceerd. Afspraken werden stipt nagekomen en het hele proces verliep soepel en betrouwbaar. Wat ik vooral waardeer is de transparantie en het meedenken gedurende het traject. Je merkt dat er echt aandacht is voor de klant en dat geeft vertrouwen.
Alles is snel en vakkundig verlopen met een goede partij waarmee wij ook aan de slag gaan.
Snelle reacties van partijen die kunnen helpen en offerte uitbrengen
Ik ben na mijn aanvraag direct telefonisch benaderd door 2 aanbieders om te inventariseren wat wij nodig hadden, gevolgd door een offerte op maat. Inmiddels zijn wij in zee gegaan met een van deze aanbieders. Kortom eenvoudig en snelle afhandeling, dus zeer tevreden!
Ik was al even op zoek naar een passende businesscoach, maar het aanbod is overweldigend en via het zoeken op internet kwam ik er zelf niet uit. HRnexus bood precies de juiste tussenstap: snel, transparant en met persoonlijke aandacht. Dankzij hun netwerk heb ik nu een coach die echt bij me past. Aanrader!
Korte lijnen, snel geholpen, geen wachtlijst.
HRnexus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HRnexus heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel adequaat en probleem oplossend
Snelle reacties van partijen die kunnen helpen en offerte uitbrengen
Korte lijnen, snel geholpen, geen wachtlijst.
HRnexus heeft de volgende resultaten bereikt: