KSS&NOORD Groep
Xander maakte direct een uitstekende indruk. Tijdens de vragenronde kreeg hij al snel een helder beeld van onze wensen en de reden van onze uitvraag naar een andere arbodienst.
een selectie te maken voor een passende arbodienst
Snel, effectief en efficient
Ontzorgend en professioneel
HR Navigator heeft ons werk uit handen genomen door al vast een selectie te maken. Wij zijn tevreden met de keuzes die ons zijn voorgelegd.
Prettige partner; praktisch en informatief. De voorselectie scheelt zeker tijd.
HR Navigator heeft ons geholpen om een snellere keuze te kunnen maken tussen de vele aanbieders die er zijn
Fijn om niet zelf op zoek te hoeven naar een aanbieder voor het PMO. We hebben een keuze kunnen maken uit de drie aanbieders
Eenvoudig en snel proces met een selectie-voorstel dat ook nog eens zeer goed aansloot op onze wensen
Hele handige tool en fijne organisatie om mee te sparren.
Snel, professioneel en kundig
Goede selectie van aanbieders voor een PMO.
Een goede manier om efficiënt en makkelijk op zoek te gaan naar een nieuwe arbodienstverlener.
HR Navigator is een prima hulp bij het zoeken naar een geschikte aanbieder voor een PMO. Er zijn er velen in NL en welke en waar moet je ze zoeken. Ik vind het prettig om op deze manier geholpen te worden.
Bijzonder handige online hulp bij selecteren juiste RI&E dienstverlener.
HR Navigator B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HR Navigator B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
een selectie te maken voor een passende arbodienst
Snel, effectief en efficient
Ontzorgend en professioneel
Prettige partner; praktisch en informatief. De voorselectie scheelt zeker tijd.
Hele handige tool en fijne organisatie om mee te sparren.
Snel, professioneel en kundig
Goede selectie van aanbieders voor een PMO.
Bijzonder handige online hulp bij selecteren juiste RI&E dienstverlener.
HR Navigator B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: