9.1 /10

checkbox99% beveelt HRM Profielen aan!

Ziekenhuisgroep Twente

In januari de training drijfveren gevolgd gegeven door Sandra Kok. Een waardevolle aanvulling op de eerder gevolgde DISC training. Hele fijne dag met mooie handvaten om drijfveren onderdeel uit te laten maken van je training. We gaan ermee aan de slag!

&Joice

SterSterSterSterLege ster

Via een andere teamcoach ontdekte ik HRM Profielen. Ik besloot op basis van de nette en kernachtige rapportages van de DISC- en drijfverenanalyse te kiezen mijzelf te certificeren via HRM Profielen. Het contact met de organisatie en trainer verloopt heel natuurlijk en professioneel. Heel waardevol, want hierdoor acteer je als ware als partners en krijgt de inzet van bijvoorbeeld DISC in verschillende sectoren een betere kwaliteit.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review, Joice!

MSD

Hele leuke DISC en Drijfveren training gevolgd onder leiding van Sandra. Veel mooie gesprekken gehad en veel inzichten hoe drijfveren en DISC elkaar versterken. Fysieke Certificeringstraining is echt aan te bevelen.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor de positieve review!

José

Prettige trainingen DISC in teams en Drijfveren gevolgd. Fijne, heldere trainingen door Sandra. Goede informatieoverdracht en tegelijk een prettige sfeer. Hartelijk dank!

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je mooie review, José!

Elske

Heel praktische en inspirerende DISC certificerings training gevolgd. Sandra is een zeer ervaren professional en ging na twee dagen weg met alle tools die ik nodig had om DISC in de praktijk in te zetten. Ik beveel de trainingen van harte aan.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je mooie review Elske!

Voorzijnraap

Heel goede training waarin tijd en aandacht wordt gegeven aan eventuele ontwikkel punten of misschien beter gezegd; aandachtspunten.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review. Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis!

Anneke

Leuke en leerzame training!

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review, Anneke!

Pepijn

Super ervaring gehad met trainster Sandra! Goed georganiseerd.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je fijne review, Pepijn!

Jorn

Twee leerzame trainingen gehad over het DISC model en de drijfveren. Praktische informatie die je op het werk en in het dagelijks leven toe kunt passen. Zeer geslaagd!

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor de zeer positieve en uitgebreide review, Jorn! Veel plezier met het inzetten van de kennis.

Kirsten Hartevelt - advies, training en coaching

Contact verliep prima. Bruisende, interactieve training gehad.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review Kirsten! Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis.

Teddy Kids

Geweldig

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Erik

Professioneel, gedreven, enthousiast en zeer kundig

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review, Erik!

Esbee Coaching & Training

Een fijne, sterk inhoudelijke en inspirerende training. Trainer was zeer kundig en heeft veel praktische ervaring. Organisatie was top!

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je prachtige review! Wij wensen je veel plezier met het uitzetten van de analyses.

Magna Tyres

Leerzame training en direct praktisch inzetbaar. Veel geleerd wat ik kan meenemen. Prachtige trainingslocatie en inspirerende trainster!

Antwoord HRM Profielen

Hee fijn om te horen dat de training zo goed is bevallen Liesbeth! Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis.

Bianca Brakenhoff I Colour2you

Goede e-learning vooraf aan de training. De training zelf is zeer praktijkgericht. Bevlogen trainer met veel kennis.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je uitgebreide en goede review Bianca! Veel plezier met het uitzetten van de analyses.

Geantwoord op

HRM Profielen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HRM Profielen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 september 2019

HRM Profielen

HRM Profielen biedt gedragsanalyses, drijfverenanalyses en teamanalyses aan en geeft daarbij inzicht in de kwaliteiten van mensen, teams en organisaties. Hiernaast biedt HRM Profielen trainings en coachingstools aan, waarmee onze netwerkpartners onze assessments op een inspirerende en effectieve manier in kunnen zetten bij hun cliënten.

Arnhemsestraatweg 19

6881 NB Velp

Ziekenhuisgroep Twente

&Joice

SterSterSterSterLege ster

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review, Joice!

MSD

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor de positieve review!

José

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je mooie review, José!

Elske

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je mooie review Elske!

Voorzijnraap

Anneke

Leuke en leerzame training!

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review, Anneke!

Pepijn

Super ervaring gehad met trainster Sandra! Goed georganiseerd.

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je fijne review, Pepijn!

Jorn

Kirsten Hartevelt - advies, training en coaching

Contact verliep prima. Bruisende, interactieve training gehad.

Teddy Kids

Geweldig

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Erik

Professioneel, gedreven, enthousiast en zeer kundig

Antwoord HRM Profielen

Bedankt voor je positieve review, Erik!

Esbee Coaching & Training

Magna Tyres