9.5 /10

checkbox99% beveelt How2behealthy aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Marijn

SterSterSterSterLege ster

Ik heb de begeleiding van Marysa als heel erg prettig ervaren. Marysa doet scherpe observaties terwijl ze je in je waarde laat, dat vind ik heel mooi. Ik voel me beter in balans en ervaar meer rust in mijn hoofd rondom voeding. Als ik de deur uitga hoef ik me geen zorgen meer te maken of ik wel genoeg eten bij me heb, mijn maaltijden zijn nog voedzamer geworden en ik heb geen last meer van een hongerklop. En dit jaar ben ik voor het eerst niet ziek geweest aan het begin van het schooljaar. Volgens mij is mijn weerstand verbeterd en dat is heel erg fijn!

Antwoord How2behealthy

Hallo Marijn, Bedankt voor de mooie woorden en je review, ook namens Marysa! Hartelijke groet Ivo

Nikolien Groen

Zeer positief, laag drempelig contact, informatie is makkelijk te vinden via de app of via de coach. Je leert je lichaam beter kennen en herkent signalen van je lichaam wanneer deze niet in balans is.

Atie Doedens

Eindelijk een manier van eten (en leven) die vol te houden is! Geen calorieën tellen, geen ingewikkelde gerechten, niet het gevoel hebben dat je niets meer mag eten. Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je moet laten staan, denk aan toegevoegde suikers maar die mis je al snel niet meer. Dat laatste klinkt raar maar door bewuster en gezond te leren eten, en dat ga je doen met how2behealthy, voel je je energie al snel weer terug komen, val je eindelijk zonder moeite af en heb je niet het gevoel dat je op dieet bent, want dat ben je ook niet. (En als echte (ex)suikerverslaafde kan ik dat beamen). Bovendien gaat de verandering naar gezond eten stap voor stap, mét liefdevolle professionele begeleiding. How2behealthy is een super goed doordachte manier van eten en leven die goed vol te houden is! Een dat is geen mening maar een feit! Atie

thomas

zeer verrast

Sidney

Hele fijne begeleiding ontvangen van Ivo. Een persoonlijk plan, afgestemd op de persoon. Er wordt niet zomaar alles geprobeerd of aangeboden, maar juist gericht zoeken naar wat echt werkt, stap voor stap zaken uitsluiten en onderbouwde keuzes maken. De adviezen zijn zorgvuldig, met aandacht voor persoonlijke omstandigheden en realistische doelen. 4 van de 5 doelen zijn reeds behaald - iets waar ik heel blij en trots op ben! Het laatste doel is nog in ontwikkeling, en daar gaan we de komende periode verder aan werken. Ik heb er vertrouwen in, dat ook dit doel behaald kan worden.

Sabina

Zeer positief! De meting en het advies is duidelijk en Wanda is professioneel en ook zeer begaan met de cliënten.

Erny van Venrooy

Een jaar geleden maakte ik kennis met Ivo. In eerste instantie was ik was sceptisch, maar ik voelde direct een fijne klik met hem. Ik wist al best veel over gezonde voeding, maar heb dankzij Ivo geleerd wat écht gezond is en heb daarnaast meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Ik ben erg blij met de How2behealthy-app, waarin je alles kunt vinden over gezonde én ongezonde producten die te koop zijn bij de supermarkt. Tijdens een controle bij de cardioloog bleek dat mijn cholesterol is verlaagd en dat ik zelfs kon stoppen met de medicijnen tegen hartritmestoornissen. Inmiddels ben in 7 kg afgevallen en weet ik beter hoe ik mijn valkuilen kan ombuigen naar stimulerende overtuigingen die me helpen mijn doelen te bereiken. Ivo is betrokken, eerlijk en weet op respectvolle manier een spiegel voor te houden, wat helpt om tot diepere inzichten te komen. Ik ben superblij met het behaalde resultaat en hoop dat ik ook in de toekomst de regie houdt over mijn leefstijl.

Senol

SterSterSterSterLege ster

Allereerst vond ik het heel fijn dat ik mijn verhaal kon doen en dat er zonder oordeel werd geluisterd naar mijn klachten. Gosia is iemand die veel kennis en ervaring heeft. Niet alleen in haar vak maar ook met mensen. Zij begrijpt de valkuilen die je kan hebben en geeft je tips om weer de regie te nemen over je gezondheid en je leven. In een korte periode weet zij precies aan te stippen wat je knelpunten zijn en wat kan helpen. Em wat fijn dat je met een gedegen plan naar huis kan in plaats van een recept. Een echte aanrader wanneer je voor een holistische aanpak wil gaan en liever wil voorkomen dan genezen.

Antwoord How2behealthy

Hallo Senol, Hartelijk dank voor de gegeven feedback, ook namens Gosia en hoop van harte dat de tips bijdragen aan een betere gezondheid! Groet Ivo

Saskia Mullers

Zelf vanalles geprobeerd om mijn hormonenkilootjes eraf te krijgen. Niks hielp. Dankzij How2behealthy bijna 15 kg afgevallen. Heel goede begeleiding van José. Goede adviezen en gezellige gesprekken! Hartelijk bedankt!!

Antwoord How2behealthy

Hallo Saskia, heel goed gedaan en bedankt voor je review. Ook namens Jose! Groetjes Ivo

Nancy

Bij Suzanne geweest voor een bodyscan aangezien ik diverse klachten heb zoals slecht slapen, moeheid, stijfheid in gewrichten, gewichtstoename en benieuwd was of ik wellicht bepaalde te korten heb of hormonen uit balans. Uit de scan kwam precies die punten naar voren en heeft Suzanne me diverse fijne tips gegeven waarmee ik aan de slag kan gaan. Voor nu is dit mijn eerste stap maar wil in de toekomst nog zeker gebruik gaan maken van het programma dat ze aanbiedt.

Antwoord How2behealthy

Hallo Nancy, fijn dat je er goede adviezen uit hebt kunnen halen. Je bent van harte welkom in de toekomst, maar we hopen natuurlijk dat het nu niet meer nodig is, maar voor een definitieve leefstijlverandering is 1 consult meestal niet afdoende. Bedankt voor de review ook namens Suzanne! Groetjes Ivo

Conny

Super!!

Antwoord How2behealthy

Hallo Conny, Fijn dat je je review ook hier deelt! Ik heb hieronder de uitgebreidere tekst gekopieerd, zodat onze websitebezoekers zien dat je review ook aan onze consulente Suzanne is gericht. Groet Ivo Door mijn eetpatroon iets te wijzigen en door een toevoeging van bepaalde vitamines werd ik een stuk energieker.Energie is voor mij ontzettend belangrijk! How to be Healty heeft me hierbij goed geholpen.Ik ben heel blij dat ik dit traject met Suzanne heb doorlopen. Het is ook fijn om dit zelf voort te zetten en het kost me geen moeite!!😀

Anaïs Skoutariotis

Ik begon een traject bij Ivo door verschillende klachten, zoals vermoeidheid, acne en het streven naar gewichtsverlies. Daarnaast had ik extreem veel pijn tijdens mijn menstruatie en kampte ik heel vaak met vage ziektes. Na jarenlang verschillende dokters te hebben gezien en uiteenlopende, soms tegenstrijdige diagnoses te hebben gekregen, zocht ik naar duidelijkheid en wilde ik mijn lichaam beter begrijpen—zowel fysiek als op energetisch niveau. Vanaf het moment dat ik bij Ivo begon, kreeg ik ook klierkoorts. Ondanks dat was ik opgelucht dat ik op dat moment al met hem werkte, omdat hij mij op verschillende manieren kon ondersteunen. Hij hielp me niet alleen fysiek door te kijken naar wat mijn lichaam nodig had, maar ook energetisch via bioresonantie. Daarnaast bood hij emotionele steun en stelde hij mij vragen die ik op dat moment echt nodig had om mezelf beter te begrijpen en verder te groeien. Ik had het vertrouwen in mijn lichaam volledig verloren, iets wat een persoon niet zou moeten doormaken. Veel leeftijdsgenoten kiezen vaak voor een hormonale pil of spiraal om klachten te onderdrukken—iets wat ik vroeger ook gedaan heb. Maar ik wilde dit keer een duurzame oplossing in plaats van een tijdelijke uitvlucht. Ondanks momenten van twijfel heeft Ivo mij altijd geholpen om de langere, maar meer waardevolle weg te nemen, zodat ik echte vooruitgang kon boeken. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu veel beter. Ik heb geen menstruatiepijn meer, wat voor mij ongekend is. Mijn acne is verdwenen en ik merk dat mijn bloedsuikerspiegel veel stabieler is. Hoewel het een proces blijft en ik niet altijd de hoogste energieniveaus heb, ben ik van mijn zwaarste klachten verlost. Bovendien ben ik van 67 kg naar 58 kg gegaan, wat me enorm blij maakt. Kortom, Ivo biedt niet alleen fysieke begeleiding, maar begrijpt dat gezondheid ook mentaal, emotioneel en energetisch is. Hij is compassievol, eerlijk en een spiegel die helpt om tot diepere inzichten te komen. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor zijn professionele begeleiding en steun!

Antwoord How2behealthy

Hallo Anaïs, Ik ben er even stil van. Als coach was ik altijd vooral rationeel en sterk gericht op kennis en wetenschap — juist daarom raakt het me des te meer om te zien hoe jij nu door vergelijkbare bredere inzichten heen gaat. Het ontroert me te lezen dat een nieuw deel van mezelf, weerspiegeld wordt in jouw proces. En dat je verlost bent van de pijn die je soms zo intens, open en kwetsbaar met me hebt gedeeld, raakt me diep. Liefs, Ivo

Roy

Ivo heeft me d.m.v. een persoonlijk plan geholpen met de eerste stappen om mijn levensstijl drastisch te verbeteren. Ik heb veel geleerd uit zijn behandelboek en dit heeft de aanzet gegeven mijn gezondheidskennis verder te ontwikkelen. Mede dankzij zijn aanpak kan ik nu gelukkig zeggen dat ik kankervrij ben. Naast zijn wijsheid is Ivo ook een goed mens. Bij tegenslagen tijdens mijn behandeling stond hij direct voor me klaar om me goede moed in te praten en zelfs na afloop van het programma kan ik hem nog sporadisch een gezondheidsvraag stellen, waar hij overigens nooit een probleem van maakt. Als enige kritiekpuntje zou ik willen noemen dat de persoonlijke aandacht aan het eind van het programma een stuk minder was dan aan het begin van het programma, wat ergens ook logisch is, maar het verminderde wel de motivatie een beetje om bepaalde doelen te bereiken.

Antwoord How2behealthy

Hallo Roy, Bedankt voor je waardevolle feedback en dat je me naast regulieren behandelingen het vertrouwen gaf om je aanvullend te begeleiden bij de zeer pitiige diagnose: kanker! Ik begrijp je punt. Toen de begeleiding overging op online consulten nadat je naar het buitenland verhuisde, is er inderdaad wat minder structuur ontstaan. Dat maakt het lastiger om dezelfde focus en aandacht vast te houden als bij fysieke afspraken. Tegelijkertijd bevonden we ons destijds in een periode van snelle groei, waardoor de balans tussen mijn management- en coachingstaken niet altijd optimaal was. Om die reden heb ik inmiddels een heldere 50/50-verdeling in mijn agenda aangebracht. Bij je nieuwe afspraak in Nederland houd ik hier rekening mee :) Groet, Ivo

Joelle Bisschop

Lente 2024 was voor mij het moment om mijn gezondheid serieus aan te pakken. Ik voelde me futloos en wist dat er iets moest veranderen. Wat me aansprak in How2BeHealthy is de focus op duurzame verandering: je leert niet alleen wát je moet doen, maar ook waarom. Coach Ivo is een deskundige en betrokken begeleider die alles rustig uitlegt en je echt inzicht geeft in je eigen lichaam. Na enkele weken voelde ik me fitter, had ik veel meer energie én raakte ik flink wat kilo’s kwijt. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar blijvende resultaten!

Antwoord How2behealthy

Hallo Joelle, Bedankt voor je hartelijke woorden en inzet het afgelopen jaar. Je hebt het heel goed gedaan! Lekker volhouden en niet (altijd) te streng zijn voor jezelf :) Groet Ivo

Nathalie Teuwen-Debie

Na mijn vakantie in 2024 had ik voor mezelf mijn dieptepunt bereikt. De kilo’s die ik voor de vakantie kwijt was, was ik weer bij plus nog 2 extra kilo's, terwijl ik bijna 3 weken een actieve vakantie had gehad met veel wandel en fietstochten. In een jaar tijd was ik inmiddels weer dikke 10 kilo bijgekomen. Ook meer medicijnen erbij vanwege mijn gezondheid. Iedereen zei dat dat ‘normaal’ was in de overgang, maar ik kon het niet accepteren. Op Facebook kwam how2behealty langs waarbij het werd gepromoot door iemand uit het dorp die dit niet zou doen als ze er niet in gelooft. Een beetje sceptisc (want ik heb al zoveel geprobeerd en niks helpt) heb ik me toch aangemeld. Meteen had ik een fijne klik met José die me het programma heeft uitgelegd. Toch nog een beetje sceptisch ben ik 20 september 2024 begonnen aan mijn detox week. Dit is een fase waarbij je in anderhalve week op een rustige manier gaat wennen aan de ‘andere’ manier van eten. Niet meteen patsboem alles in een. Nee eerst het ontbijt een paar dagen, dan de lunch erbij en een paar dagen later ook het avondeten. Daarbij krijg je hulp van een super fijne app waarin de producten staan die je mag eten, gewoon verkrijgbaar bij AH, jumbo, plus en nog een aantal winkels, verkooppunten. De afspraken die volgen bij José zijn allemaal super fijn en zo volg ik mijn persoonlijke programma en helpt José me op momenten dat ik zelf even vast zit of extra motivatie kan gebruiken. Gelukkig kan ik ook gewoon avondeten maken met rijst en pasta, maar dan de goede rijst en pasta. Gewoon alles maken dat ik lekker vind, maar dan met de juiste ingrediënten. Begin december was ik al 10,5 kg kwijt en ik voelde me al fitter. Bij controle bij huisarts bleek dat ook mijn bloeddruk een stuk lager was en het cholesterol lager was waardoor een aantal medicijnen gehalveerd konden worden. Begin april was ik al 18 kg kwijt. Mijn energielevel wordt steeds beter en mijn andere pijnklachten van de fibromyalgie zijn een stuk minder en bijna weg. Inmiddels heb ik geen consultafspraken meer op staan en ik val nog steeds af en kan het goed volhouden omdat ik eet wat ik lekker vind. Voor mezelf mag ik nog een kg of 2 minder en gaat het nu iets langzamer omdat ik mijn gezonde gewicht heb bereikt, maar zelfs al heb ik mijn doelgewicht bereikt dan blijf ik deze levensstijl aanhouden omdat ik ook zie dat het zo goed gaat met mijn fibromyalgie klachten en mijn bloeddruk en cholesterol een stuk lager zijn. Binnenkort weer naar huisarts en hopen dat dosering tabletten weer aangepast kan worden. Dit was een lang bericht, maar ik ben Ivo dan ook heel dankbaar voor dit mooie programma dat hij heeft vormgegeven en José voor de super fijne en motiverende begeleiding gedurende de afgelopen 7 maanden. Ik ga de app zeker nog een tijd gebruiken ook al kan ik de ingrediënten nu goed lezen, de app is toch wel gemakkelijker dan in de winkel staan zoeken naar de juiste producten. En ik ben geen keukenprinses en de recepten zijn allemaal lekker en dat vinden mijn man en kinderen ook. Super bedankt Ivo en José.

Antwoord How2behealthy

Hallo Nathalie, bedankt voor je uitgebreide beschrijving van de reis die je met Jose hebt gemaakt. Complimenten voor de mooie resultaten en hopelijk nu nog de laatste stap naar (nog) minder medicatie! Groetjes Ivo en Jose

Geantwoord op

How2behealthy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

How2behealthy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 22 augustus 2017

How2behealthy

Gezonder leven en er jonger uitzien? How2behealthy is het eerste programma dat alles in een keer aanpakt! Tevens bieden wij hoogwaardige voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten, van natuurlijke oorsprong. Check ook onze aanbiedingen. Kortingscodes geven wij regelmatig weg via onze social media-kanalen en nieuwsbrief! Deskundig en persoonlijk advies binnen 2 uur per mail of direct via de chat, geheel gratis en vrijblijvend. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Brouwersweg 100

6216 EG Maastricht