Dennis Kluth
Geheel goed, leuke ontvangst in de winkel, geen druk op het uitzoeken van de spullen.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Afdeklaten
Positief, goeie communicatie, netjes bezorgd
Perfect, altijd vriendelijk, zeer behulpzaam en technisch meedenkend.
Gewoon goed!
Prima service aardige en behulpzame chauffeur
uitstekend geholpen. Prima website.
Erg prettig geholpen, goeie service verleend en goed meedenken met de klant. Ik zou dit bedrijf zeer anraden
Goed geholpen en duidelijke antwoorden
Brede keuze en snelle levering.
Snel en goed contact
Prima ervaring met dit bedrijf! Vriendelijke en behulpzame medewerkers! Goed kwaliteit voor een prima prijs!
Snelle service.
Goede service. Prettige, behulpzame mannen bij aflevering.
Goed advies!
Super goed
Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:
Positief, goeie communicatie, netjes bezorgd
Perfect, altijd vriendelijk, zeer behulpzaam en technisch meedenkend.
Gewoon goed!
Prima service aardige en behulpzame chauffeur
uitstekend geholpen. Prima website.
Goed geholpen en duidelijke antwoorden
Brede keuze en snelle levering.
Snel en goed contact
Snelle service.
Goede service. Prettige, behulpzame mannen bij aflevering.
Goed advies!
Super goed