Metin Sertel
- Verbeterpunten of tips
- Niks
- Product of service:
- Goed
Fijne service, top assortiment! Houdennzich altijd aan de afspraken!
Snelle en soepele afhandeling en levering zoals afgesproken.
Bij eerste grote bestelling korting geen probleem maar bij een kleinere nalevering kan er ineens niets meer.
Prima,keurig vlgns afspraak
Goed bedrijf top
Nette afhandeling en goed contact met de chauffeur mbt de aflevering.
Top! Mooi hout, fijne prijzen, snelle levering en vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker terug!
Goede comité
Goed.
Zeer goed
Veel op voorraad
Heel goed bedrijf dat nog de ouderwetse persoonlijke service levert zoals het hoort. Heel blij met de bestelling, levering, en nazorg. Ze zijn goed te bereiken en staan paraat voor de klant.
prima
Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne service, top assortiment! Houdennzich altijd aan de afspraken!
Snelle en soepele afhandeling en levering zoals afgesproken.
Prima,keurig vlgns afspraak
Goed bedrijf top
Nette afhandeling en goed contact met de chauffeur mbt de aflevering.
Goede comité
Goed.