Joris
na 3 weken mailen en bellen niks opgeschoten
goede service en alles netjes op afspraak geleverd
Uitstekend
Top, super service l.
Hout-Vandaag was het enige bedrijf dat onze schuttingen en palen direct kon leveren. In de winkel werden we vriendelijk en vakkundig geholpen. Het personeel dacht actief met ons mee over de inrichting van onze tuin en gaf passend advies. Waar andere bedrijven veel beloofden, maar onze bestelling niet op tijd konden leveren, maakte Hout-Vandaag die belofte wél waar. Kortom: Hout-Vandaag is een bedrijf waar scherpe prijzen, snelle levering en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Een voorbeeld waar menig grote bouwmarkt nog iets van kan leren.
Goede levering
Top service ! Geweldige toppers!
Goed en snel
Zeer prettig
Bestelling bleef uitstaan... Na contact werd het perfect opgelost
Afhalen van mijn bestelling duurde wel wat lang omdat de 2 baliemedewerkers beide met een grote bestelling bezig waren.
Erg plezierig
Deskundige en vriendeljjke service
Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:
na 3 weken mailen en bellen niks opgeschoten
goede service en alles netjes op afspraak geleverd
Uitstekend
Top, super service l.
Goede levering
Top service ! Geweldige toppers!
Goed en snel
Zeer prettig