Willem Goudappel
- Product of service:
- Tuinscherm
Bereid om met je mee te denken. Snelle levering. Mooi spul
in een woord TOP
Altijd goede service en altijd goed materialen, dus ook altijd tevreden!
Prima bedrijf
Als vanouds, hier kun je op rekenen.
Goed te vinden, parkeergelegenheid, vriendelijk personeel en vooral mooi en betaalbaar hout 😁.
Ik heb bij Hout Vandaag vlonderdelen besteld en een grote Picknicktafel. Helaas heeft dit in 2 leveringen plaatsgevonden, waardoor ik dus ook 2x thuis moest blijven. Track en trace werkte niet dus had geen idee op welk moment er bezorgd zou worden. Vlonderdelen bleken flink krom te zijn en een aantal delen waren zo beschadigd dat ik deze niet heb kunnen gebruiken. Picknick tafel was mooi, maar de montage bouten te kort om normaal te monteren, de middenvoet van de bankjes zijn te kort waardoor zij de grond niet raken. Kortom ik ben best teleurgesteld in Hout Vandaag.
Goede service en vriendelijke bezorging.
Goed en correct
Vriendelijk personeel en goede communicatie
na 3 weken mailen en bellen niks opgeschoten
goede service en alles netjes op afspraak geleverd
Uitstekend
Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:
Bereid om met je mee te denken. Snelle levering. Mooi spul
in een woord TOP
Altijd goede service en altijd goed materialen, dus ook altijd tevreden!
Prima bedrijf
Als vanouds, hier kun je op rekenen.
Goede service en vriendelijke bezorging.
Goed en correct
Vriendelijk personeel en goede communicatie