9 /10

checkbox96% beveelt Hout Vandaag aan!

Willem Goudappel

Goed bedrijf met veel keuze en vriendelijk personeel

Tuinscherm

John

Bereid om met je mee te denken. Snelle levering. Mooi spul

Lever binnen 5 dagen zoals staat op de website. Na een belletje is de besteldatum overigens aangepast. Goede service
Zwart tuinhout

humphrey renzen

in een woord TOP

multi plex plaatjes

Frans Eler

Altijd goede service en altijd goed materialen, dus ook altijd tevreden!

Beter opzoek mogelijkheden voor aanverwante materialen zoals, merken olie en of lak, schroeven e.d.
Product of service:
Douglas tuinhout en olie, bevestigings materialen.

Kees Henzen

Prima bedrijf

Hardhout 7x7 x 300

Bart Van der Kraan

Als vanouds, hier kun je op rekenen.

Eigenlijk geen,ik had de avond tevoren besteld en ben om half elf de volgende ochtend naar het bedrijf gegaan om de bestelling op te halen en alles was al geregeld voor mij (goede service). Top geregeld!
Potdeksel planken voor schutting

Kees Mittelberg

Goed te vinden, parkeergelegenheid, vriendelijk personeel en vooral mooi en betaalbaar hout 😁.

Huisnummer duidelijker op de website.
Plaat hout

M. Plas

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb bij Hout Vandaag vlonderdelen besteld en een grote Picknicktafel. Helaas heeft dit in 2 leveringen plaatsgevonden, waardoor ik dus ook 2x thuis moest blijven. Track en trace werkte niet dus had geen idee op welk moment er bezorgd zou worden. Vlonderdelen bleken flink krom te zijn en een aantal delen waren zo beschadigd dat ik deze niet heb kunnen gebruiken. Picknick tafel was mooi, maar de montage bouten te kort om normaal te monteren, de middenvoet van de bankjes zijn te kort waardoor zij de grond niet raken. Kortom ik ben best teleurgesteld in Hout Vandaag.

Zie boven
Vlonderdelen en Picknicktafe;

Cor Nagy

Goede service en vriendelijke bezorging.

Geen verbeterpunten of tips

Hardhout

Dave Fokkema

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

na 3 weken mailen en bellen niks opgeschoten

professioneel reageren naar de klant toe en doen wat er beloofd wordt, dus niet tevreden
Product of service:
Bangkirai olie (gekookt) en waar ik dus geen info over kreeg, zalfs na 3 weken niet en moest zelf weer bellen dus duim omlaag

Antwoord Hout Vandaag

Beste heer Fokkema, U heeft bij ons een blik bangkirai-olie gekocht en vroeg zich af of de samenstelling is veranderd ten opzichte van het product dat u enkele jaren geleden heeft gekocht. Omdat wij het antwoord niet direct voor u paraat hadden, hebben wij dit nagevraagd bij onze leverancier. Onze excuses dat de terugkoppeling wat langer op zich heeft laten wachten. Als het goed is, heeft u inmiddels ook per e-mail antwoord ontvangen. De leverancier heeft bevestigd dat de samenstelling van de bangkirai-olie niet is gewijzigd. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Hout Vandaag

Geantwoord op

c Duijvesteijn

goede service en alles netjes op afspraak geleverd

als de chauffeur er is dat hij even belt dat het is afgeleverd
schuttingen

de Arkelnaar

Uitstekend

eiken beuken haardhout

Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2015

Hout Vandaag

Hout Vandaag is de webwinkel van Houthandel Van Zundert uit Rijswijk. Wij zijn met onze ruime 10.000 m2 een van de meest complete aanbieders van tuingoed. Wij hebben alles voor uw tuin, van tuinschermen en bestrating tot blokhutten en speeltoestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor binnenshuis: houten vloerdelen, laminaat maar ook bouwmaterialen als underlayment-platen of 2/3 hebben wij volop. Voor gebruikte materialen zoals balkhout, steigerdelen of vloerdelen kunt u ook bij ons te

S.W. Churchilllaan 1003A

humphrey renzen

in een woord TOP

multi plex plaatjes

Frans Eler

Altijd goede service en altijd goed materialen, dus ook altijd tevreden!

Product of service:
Douglas tuinhout en olie, bevestigings materialen.

Kees Henzen

Prima bedrijf

Hardhout 7x7 x 300

Bart Van der Kraan

Als vanouds, hier kun je op rekenen.

Potdeksel planken voor schutting

Kees Mittelberg

Huisnummer duidelijker op de website.
Plaat hout

M. Plas

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zie boven
Vlonderdelen en Picknicktafe;

Cor Nagy

Goede service en vriendelijke bezorging.

Geen verbeterpunten of tips
Geïmpregneerd hout