Theo Cremers
- Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl
- Snelle levering. Niet op voorraad krijg je bericht als er weer voorraad is. Prima service.
- Product of service:
- Sekelboshout
99% beveelt Houtskool.nl / PremiumHolzkohle.de aan!
99% beveelt Houtskool.nl / PremiumHolzkohle.de aan!
Uitstekend, goeie service
Heel vlot verlopen
Lekkere grote blokken
Goed!
Echt een super service, niet overdreven! Goed advies en bereid wat extra te doen. Geweldig. Zou het iedereen aanraden. Op heerlijke bbq’s en bbq momenten. Herinneringen maken.
Perfect
Voor een eerste keer een prima ervaring
goed
Top bedrijf met super service !
Zeer snelle én goede service en de houtskool is van de allerhoogste kwaliteit. Absoluut een aanrader!
Prima! Al jaren koop ik hier mijn houtskool
Houtskool.nl / PremiumHolzkohle.de verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Houtskool.nl / PremiumHolzkohle.de heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed!
Perfect
Voor een eerste keer een prima ervaring
goed
Top bedrijf met super service !
Prima! Al jaren koop ik hier mijn houtskool
Houtskool.nl / PremiumHolzkohle.de heeft de volgende resultaten bereikt: