particulier
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- komt zijn afspraken na. prij kwaliteit was top
- Product of service:
- kachelpijp voor palletkachel
94% beveelt Houtkachel-webshop.nl aan!
uitstekend
Heel fijn bedrijf goede uitleg over de artikelen.
Op zich goed alleen was de steen gebarsten kan ook door transport komen maar had er niet zoveel aan
Goede service en kwaliteit
Juiste levering op de juiste tijd
Als nieuwe gebruiker van een houtkachel was ik bij de aanschaf van mijn houtkachel zeer tevreden over de verstrekte deskundige informatie, de nette en vlotte installatie en adviezen/service. Dit bedrijf is absoluut een aanbeveling om hier uw houtkachel of accessoires te kopen.
Vriendelijk en verstand van zijn producten
Mooie producten, goede service
Mooi product
Luisterend en meedenkend bedrijf en adviseren daardoor precies wat ik nodig heb.
Ik zocht een onderdeel voor mijn Aduro H1 en had het binnen de kortste keren gevonden.
Matig
Onderdeel besteld voor de kachel, waarvan niet helemaal duidelijk was of het zou passen, dat moest uitgezocht worden om onnodig pakketpostverkeer te voorkomen. Dat uitzoeken is op de volgende werkdag gedaan en ook goed gedaan. Daarna op dezelfde dag ook nog verzonden. Ordergrootte was circa 100€ en toch goede service. Dank je wel, Loek!
Heel goed
Houtkachel-webshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Houtkachel-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Houtkachel-webshop.nl
Loijveldweg 14
6041 AE Roermond
uitstekend
Heel fijn bedrijf goede uitleg over de artikelen.
Goede service en kwaliteit
Juiste levering op de juiste tijd