M.R.
- Product of service:
- Azobe palen
Goede prijs/kwaliteit, vlotte service
Zeer tevreden, 2 tafels gekocht bij dit bedrijf ja hoor dik in orde. Personeel zeer vriendelijk! Geven zeer goede uitleg, zowel over lengte van de tafel als over de gewenste kleur. Het was voor ons dan ook snel duidelijk van dat het een zeer betrouwbaar bedrijf is!
Zeer tevreden!
Correct
Vriendelijke en behulpzame verkoopster, mooie kwalitatieve producten, snelle service.
goede ervaringen : vriendelijk en correct - degelijke materialen - veel keuze
Snelle afhandeling. Prima kwaliteit. Vriendelijke contact persoon. Al enkele jaren haal ik mijn steigerhout bij Houtenplaten.be.
Altijd vriendelijk, altijd correct, één van de weinige plaatsen waar ik volle eiken(tafel)bladen kan kopen
Een onafgewerkt tafelblad besteld , de dag zelf verzonden , supergoed verpakt aangekomen, top kwaliteit aan scherpe prijs ,vlotte communicatie! Bedankt
professionele en zeer aangename mensen, zowel in de verkoop als bij levering.
Correcte afspraken
Behulpzaam vriendelijk
Familiair, vriendelijk
Super goede service en kwaliteit.
Super
Houtenplaten.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Houtenplaten.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Houtenplaten.be
Zevenputtenstraat 22
3690 Zutendaal
Zeer tevreden!
Correct
goede ervaringen : vriendelijk en correct - degelijke materialen - veel keuze
professionele en zeer aangename mensen, zowel in de verkoop als bij levering.
Correcte afspraken
Behulpzaam vriendelijk
Familiair, vriendelijk
Super goede service en kwaliteit.
Super
Houtenplaten.be heeft de volgende resultaten bereikt: