Petra Marrewijk van
Grote letter met beesten is mooi en leuk. Kleine letters moesten 15 cm zijn waren maar 10 cmen van een gewoon dun plaatje triplex, deze vielen erg tegen en het geld niet waard.
Product is keurig uitgevoerd. Mooie letters en verantwoord verstuurd. Heel tevreden.
Prima. Zeer correct en snel.
Uitstekend
Snelle levering mooie letters
snelle levering
Perfecte kwaliteit en snel geleverd
Service gericht, denkt mee en komt afspraken na!
Prachtig resultaat
zeer mooie uit hout gesneden vogel besteld, goede kwaliteit
Correct en snel geleverd 👍
Prima ervaring snelle levering nette letters laten maken voor ons schip
Goede service, mooi werk!
Houtenletter.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Houtenletter.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima. Zeer correct en snel.
Uitstekend
Snelle levering mooie letters
snelle levering
Perfecte kwaliteit en snel geleverd
Service gericht, denkt mee en komt afspraken na!
Prachtig resultaat
zeer mooie uit hout gesneden vogel besteld, goede kwaliteit
Correct en snel geleverd 👍
Prima ervaring snelle levering nette letters laten maken voor ons schip
Goede service, mooi werk!
Houtenletter.com heeft de volgende resultaten bereikt: