9 /10

checkbox96% beveelt Hout in de tuin aan!

Genardus Schalk

Goede ervaring, zowel met het personeel als met de kwaliteit van geleverde producten

Ruim assortiment, klantvriendelijkheid en praktische toegang voor auto (met aanhanger) om materialen in te laden
Product of service:
Douglas planken, dakbedekking materialen, schroeven, houtbeits, osb platen, etc.

Jac Gofers

Matig

De bestelde artikelen van hetzelfde artikelnumner zijn onderling verschillend wat de montage bemoeilijkt
poortbeslag

Andrzej Walasik

Wszystko przebiegło super. Wygląda na to że są najtańsi a drewno jest super jakości.

najtańsi najlepsi na rynku
deska ogrodowa 180cm

Hugo Van der Geest

klantgericht en als er iets fout gaat dan lossen ze het per omgaand op!

snelheid
sluitwerk

Michel

Erg prettig, veel kennis en goede kwaliteits producten

Alles is eenvoudig te vinden via de website.
Rolborder, rietmat op rol

Erik Stellingwerff

Erg lange levertijd

Ik moet verplicht sterkte punten opgeven? Nou er waren geen sterke punten. Het feit dat u met deze vraag begint, én hem verplicht stelt...
Op het moment dat u een verzendlabel aanmaakt, graag deze ook direct verzenden. 1 mei kreeg ik al een mail dat het Verzonden was, en het komt vanaf 7 mei pas binnen. Verder heb ik een gruwelijke hekel aan mails voor beoordelingen en nieuwsbrieven. Ik hoop dat mij dat verder bespaard blijft.
Ijzerwaren

Antwoord Hout in de tuin

Beste Erik , Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Onze excuses voor de verwarring rondom de verzendmelding. We begrijpen dat het vervelend is wanneer u een bericht ontvangt dat iets is verzonden, terwijl er vervolgens vertraging optreedt in de levering. We nemen dit signaal serieus en zullen intern nagaan hoe we dit proces duidelijker en efficiënter kunnen maken. Wat betreft de e-mails: we willen uiteraard niemand onnodig lastigvallen. U kunt zich eenvoudig uitschrijven via de link onderaan onze mails, maar we zorgen er ook graag handmatig voor dat u geen ongewenste berichten meer ontvangt. Hoewel we u deze keer niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen, hopen we dat er in de toekomst toch nog een kans is om een positievere indruk achter te laten. Met vriendelijke groet, Olaf Kroon

Geantwoord op

Yvonne Schouten

Altijd alles prima voor elkaar.

Klantvriendelijkheid en service.
Schutting en gaaspanelen

Studio FD

Doet wat het beloofd ! 2 bestellingen gedaan en gevraagd of dat een pakket kon worden. De tweede verzendkosten zijn netjes en snel teruggestort. De levering was 3 tot 5 dagen. Dus op goede vrijdag, zo'n dag waarvan je niet weet of er bezorgd wordt. Maar in de bevestigingsmail stond tussen 15.30 en 18.30 en zowaar stond Transmission voor de deur om 15.30! Erg blij, want dit lange weekend komen de klussers weer.

Snel contact via telefoon
De Track/Trace verliep niet helemaal zoals beschreven maar het kwam op tijd.
eindstop en aluminium afsluitprofiel

Alma Tip

Uitstekende service.

Telefoon wordt beantwoord, informatie is paraat.
Geplande aflevering op een dinsdag werd veel later helaas.
Paalhouders

Danny Guijt

Afgezien van de bezorging goed.

Niet anders dan bij andere prima webshops. Gewoon goed.
Geen zaken meer doen met DPD, ook dit keer werd mijn bestelling weer in een andere straat bezorgd. Beter DHL of zelfs PostNL gebruiken.
Haakslot

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Klantvriendelijk

Patrick V.

Overzichtelijke website, goed aanbod, mooie winkel, vriendelijke medewerkers en daarom al 13 jaar klant.

Hart voor de zaak en medemens.
Hout

Jan Willem Zwaan

SterSterSterSterLege ster

Op mijn vragen over een product werden keurig beantwoord.

Goede reactie
Rubber afdichtingsprofiel

F. Agtersmit

Niet gekeken
Schutting

Hout in de tuin verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hout in de tuin heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2015

Hout in de tuin

Een tuinhouthandel gericht op zowel de online als offline verkopen. Met een zeer breed assortiment tuinhout hardhout douglas hout en bij behorende ijzerwaren.

Ossebroeken 13

Andrzej Walasik

najtańsi najlepsi na rynku
deska ogrodowa 180cm

Hugo Van der Geest

klantgericht en als er iets fout gaat dan lossen ze het per omgaand op!

snelheid
sluitwerk

Michel

Erg prettig, veel kennis en goede kwaliteits producten

Alles is eenvoudig te vinden via de website.
Rolborder, rietmat op rol

Erik Stellingwerff

Erg lange levertijd

Ijzerwaren

Antwoord Hout in de tuin

Geantwoord op

Yvonne Schouten

Altijd alles prima voor elkaar.

Klantvriendelijkheid en service.
Schutting en gaaspanelen

Studio FD

Snel contact via telefoon
De Track/Trace verliep niet helemaal zoals beschreven maar het kwam op tijd.
eindstop en aluminium afsluitprofiel

Alma Tip

Uitstekende service.

Telefoon wordt beantwoord, informatie is paraat.
Geplande aflevering op een dinsdag werd veel later helaas.
Paalhouders

Danny Guijt

Afgezien van de bezorging goed.

Niet anders dan bij andere prima webshops. Gewoon goed.
Haakslot

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Klantvriendelijk

Patrick V.

Hart voor de zaak en medemens.
Hout

Jan Willem Zwaan

SterSterSterSterLege ster

Op mijn vragen over een product werden keurig beantwoord.

Goede reactie
Rubber afdichtingsprofiel