7.8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt Hottub & Spa aan!

8.2/10

Isa

Ik had een product besteld maar een ander product ontvangen. Product was ook al betaald. Gebeld en de aardige mevrouw heeft direct het goede product opgestuurd en gezien het een fout was van hun kant, hoefde ik het eerste artikel niet te retourneren. Het artikel is nl ook te gebruiken maar in een andere samenstelling van mij Spa. Inmiddels mijn originele order ontvangen!

Goede producten maar vooral top service!
Spa korrels

Louisa Jansen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heeft dagen geduurd eer ik een antwoord kreeg op een mail. Had ondertussen dan ook al ergens anders besteld.

Weet ik niet
Sneller antwoorden op mails.
Spa producten

Van Rooij

Super

Jacuzzi

Lee S

Goede ervaring. Zeer snelle levering en goede prijs in vergelijking met andere verkopers.

Prijs kwaliteit

Zandfilterset

Stefan

Bestelling snel geleverd, mooie aanbieding

Snel geleverd wat ik had besteld
Ik kreeg geen bevestigingsmail van mijn order. Wel een verzendbevestiging (na het weekend) daardoor twijfelde ik of de bestelling van gelukt. Was verder wel allemaal prima in orde.
Zandfilter

Greet

positief

niets
wordt goed gecommuniceerd
uv lamp hottub

Antwoord Hottub & Spa

Goedemorgen, Hartelijk dank voor deze mooie review en de score van 8/10! Fijn om te lezen dat u onze communicatie, klantvriendelijkheid en het bestelproces zo positief heeft ervaren. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te helpen, dus het is prettig dat dit wordt gewaardeerd. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling, we helpen u graag weer bij een volgende bestelling! 😊

Henk Helmus

Prima komen de afspraken na .leveren prima kwaliteit/prijsverhouding.

Geen idee
Alles gewoon prima
Hottub met dieselkachel

Antwoord Hottub & Spa

Goedemorgen, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen in ons! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze kwaliteit en service zo waardeert. We doen elke dag ons best om afspraken na te komen en onze klanten zo goed mogelijk te helpen, geweldig dat dit ook zo wordt ervaren. Bedankt voor het aanbevelen, daar zijn we trots op! 😊

K.B.

Prima, geen klachten.

Pas 1 keer besteld. Op tijd geleverd en in orde.
Geurtjes voor bubbelbad.

Antwoord Hottub & Spa

Goedemorgen, Dank u wel voor deze uitgebreide en positieve beoordeling. We vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als de levering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar!

Stan

SterSterSterLege sterLege ster

Pakketje was kapot afgeleverd, ook is de bezorgdienst die ze gebruiken erg onhandig, je kan het niet bij een punt of buren laten afleveren. Winkel heeft wel goed en snel gehandelt en me paketje opnieuw. Echter liever toch bij een winkel bestellen die DHL, Postnl of een andere bekende paketservice gebruiken ipv Trans Mission.

Zoek een ander bezorg bedrijf. geen Transmission, gewoon lekker DHL of PostNL
heeft snel gereageerd en een nieuw paket gestuurd.
tafeltje voor een hottub

Antwoord Hottub & Spa

Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling en feedback. Wat vervelend om te horen dat uw pakket beschadigd is aangekomen en dat u de bezorgdienst als onhandig heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We vinden het fijn dat u aangeeft dat ons team snel heeft gereageerd en direct een nieuw pakket heeft verstuurd. Service en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk, zeker wanneer er iets misgaat. Uw feedback over de bezorgdienst nemen wij zeer serieus. We begrijpen uw voorkeur voor bekende vervoerders zoals DHL of PostNL en nemen dit punt mee in onze evaluatie van onze verzendpartners, zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Nout

Goede service

Reageren snel en lossen problemen op
Jacuzzi +onderhoudsmiddelen

Antwoord Hottub & Spa

Wauw, een 10/10 op alle punten! Super bedankt voor deze geweldige review, we doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm!

Karina Hannes

SterSterSterSterLege ster

Betaling werd geweigerd via de aankoop en moest via overschrijving gebeuren. Dat zorgde voor onduidelijkheid. Inmiddels mijn producten ontvangen. Wel heel tevreden over de kwaliteit ervan.

Betalingslink nakijken aub.
Kwalitatieve producten.
Chloortabletten en watertester strips

Antwoord Hottub & Spa

Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en de mooie score! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. We begrijpen dat de betalingsweigering voor onduidelijkheid heeft gezorgd en bieden hiervoor onze excuses aan. Uw feedback over de betalingslink nemen we serieus, we zijn dit momenteel aan het nakijken zodat toekomstige bestellingen vlotter en duidelijker verlopen. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Geantwoord op

Hottub & Spa verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hottub & Spa heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.8/10
  • checkEerste review geschreven op 24 oktober 2017

Hottub & Spa

Hottub & Spa is dé specialist op het gebied van jacuzzi's, hottubs en zwemspa's. Bij ons vind u top merken als SpaLux, het Canadese Sunrise en het echte Amerikaanse Jacuzzi®!

Koekoeksedijk 38

4761PJ Zevenbergen

8.2/10

Isa

Goede producten maar vooral top service!
Spa korrels

Louisa Jansen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Weet ik niet
Sneller antwoorden op mails.
Spa producten

niets
wordt goed gecommuniceerd
uv lamp hottub

Henk Helmus

Prima komen de afspraken na .leveren prima kwaliteit/prijsverhouding.

Geen idee
Alles gewoon prima
Hottub met dieselkachel

K.B.

Prima, geen klachten.

Pas 1 keer besteld. Op tijd geleverd en in orde.
Geurtjes voor bubbelbad.

Stan

SterSterSterLege sterLege ster

Zoek een ander bezorg bedrijf. geen Transmission, gewoon lekker DHL of PostNL
heeft snel gereageerd en een nieuw paket gestuurd.
tafeltje voor een hottub

Nout