Marcel Pelzer
- Product of service:
- Plisséhordeur
Nette en perfect op maat gemaakte plisségordeur
Aan de hand van het overzichtelijke bestelproces een prima passend raamhor ontvangen.
Vlotte levering.
Bij HorrenTopper een Hor besteld voor de schuifbui , maten door gegeven , na 12 werkdagen werd het pakket netjes thuis bezorgt , Hor was goed verpakt , heb hem zelf geplaats , maten waren ook goed , het was heel goed geregeld door HorrenTopper , mooi hor wij zijn er heel blij mee.
Zeer goed en corect geholpen.
In eerste instantie klemhorren besteld bij dit bedrijf omdat dit gunstiger leek ten opzichte van inzethorren. Echter bij de (overigens zeer correcte) levering vanuit Keje, bleek naast een meetfout ook mijn kozijn niet geschikt voor de klemhor. Na het fijne contact met Robin heeft Horrentopper geconstateerd dat er een inmeetfout in de instructie stond waarna zij voor mij geheel kosteloos nieuwe horren (inzethorren) hebben besteld. Wat een topbedrijf!
Uiterst correcte behandeling bij vragen.
Fijn, had de klantenservice nodig om een verkeerd doorgegeven maar te rectificeren. Snel en goed geholpen. Ook goed op de hoogte gehouden omtrent levering.
Goede en snelle levering, alles naar tevredenheid
Gewoon normaal zoals het hoort
Goede klantvriendelijkheid en service gerichtheid. Uitstekend geholpen door Robin. Zeer tevreden. Nieuwe orders volgen.
Goede service.
Snelle levering, beste prijs online. Goed advies via de mail m.b.t het inmeten van de plisségordijnen.
Ondanks de langere levertijd toch zeer tevreden.
HorrenTopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HorrenTopper heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlotte levering.
Zeer goed en corect geholpen.
Uiterst correcte behandeling bij vragen.
Goede en snelle levering, alles naar tevredenheid
Gewoon normaal zoals het hoort
Goede service.
Ondanks de langere levertijd toch zeer tevreden.
HorrenTopper heeft de volgende resultaten bereikt: