9.4 /10

checkbox100% beveelt HorrenTopper aan!

Marcel Pelzer

Nette en perfect op maat gemaakte plisségordeur

Plisséhordeur

Dick Van Woudenberg

Plisse hor voor deur

Frans Veen

Aan de hand van het overzichtelijke bestelproces een prima passend raamhor ontvangen.

Klemhor

Vlotte levering.

Tuindeur.

Ton van Brenkelen

Bij HorrenTopper een Hor besteld voor de schuifbui , maten door gegeven , na 12 werkdagen werd het pakket netjes thuis bezorgt , Hor was goed verpakt , heb hem zelf geplaats , maten waren ook goed , het was heel goed geregeld door HorrenTopper , mooi hor wij zijn er heel blij mee.

Deur hor voor schuifpui

Ad van den Diepstraten

SterSterSterSterLege ster

Zeer goed en corect geholpen.

Pliesehordeur

Silvia

In eerste instantie klemhorren besteld bij dit bedrijf omdat dit gunstiger leek ten opzichte van inzethorren. Echter bij de (overigens zeer correcte) levering vanuit Keje, bleek naast een meetfout ook mijn kozijn niet geschikt voor de klemhor. Na het fijne contact met Robin heeft Horrentopper geconstateerd dat er een inmeetfout in de instructie stond waarna zij voor mij geheel kosteloos nieuwe horren (inzethorren) hebben besteld. Wat een topbedrijf!

Inzethor van Keje

Henk Van Laar

Uiterst correcte behandeling bij vragen.

Deurhor

anonymous

Fijn, had de klantenservice nodig om een verkeerd doorgegeven maar te rectificeren. Snel en goed geholpen. Ook goed op de hoogte gehouden omtrent levering.

Klemhorren

Goede en snelle levering, alles naar tevredenheid

Plisse deur zwart

Gewoon normaal zoals het hoort

Hor

H.P. Preschel

Goede klantvriendelijkheid en service gerichtheid. Uitstekend geholpen door Robin. Zeer tevreden. Nieuwe orders volgen.

Hor voor draai-kiepdeur.

Rob Ippen

Goede service.

Bevestiging clips inzethor

Boy

Snelle levering, beste prijs online. Goed advies via de mail m.b.t het inmeten van de plisségordijnen.

KeJe Splendid Pliss

Gerie Beverloo - van Empel

SterSterSterHalve sterLege ster

Ondanks de langere levertijd toch zeer tevreden.

Scharnierende hordeur

HorrenTopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HorrenTopper heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 24 december 2025

HorrenTopper

Bij HorrenTopper.nl begrijpen we heel goed hoe belangrijk het is om uw huis insectvrij te houden, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van een aangename frisse lucht. Daarom vindt u bij ons een ruim aanbod aan hoogwaardige horren van het topmerk Keje, volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Met onze laagste prijsgarantie, gratis verzending en topservice bent u verzekerd van de beste aankoop op de markt.

Marcel Pelzer

Ton van Brenkelen

Deur hor voor schuifpui

Ad van den Diepstraten

SterSterSterSterLege ster

Zeer goed en corect geholpen.

Pliesehordeur

Silvia

Inzethor van Keje

Henk Van Laar

Uiterst correcte behandeling bij vragen.

Deurhor

Boy

KeJe Splendid Pliss

Gerie Beverloo - van Empel

SterSterSterHalve sterLege ster

Ondanks de langere levertijd toch zeer tevreden.

Scharnierende hordeur

HorrenTopper heeft de volgende resultaten bereikt: