9.3 /10

checkbox100% beveelt HorrenTopper aan!

goede kwaliteit tegen mooie prijs

inzethorren

Edward Van Nieuwkerk

SterSterSterSterLege ster

Netjes geleverd. Hor past precies.

Plise hordeur

Martijn

SterSterSterHalve sterLege ster

Raamdecoratie van Keje hier besteld. Fijne website, goed assortiment, goede prijzen. Levertijd was wat langer dan aangegeven. Als de levertijd beter was, dan was het zeker 5 sterren!

Keje Splendid Pliss

JuHen

Hele mooie horren ontvangen, degelijk en strak! Voor een mooie prijs van 72 euro per raam!

Keje inzethor

Stefan Willems

plezierig verlopen, nette lamellen hor geleverd

lamellen hordeur

Nicolette

Positief. Erg behulpzaam en reageren snel

Raamhor 3x

Frank Kuijpers

Zeer tevreden kwaliteit prima super prijs netjes te woord gestaan aan de telefoon.

2 inzet horren zwart

Alles correct en perfect geregeld

Rolhordeur

Hugo Schaank

Supergoed, makkelijk in te vullen op de site, duidelijk en nette prijzen. Verzending was ook prima. Horren zitten als gegoten. Echt fijn!

5 inzethorren, afwijkende maten

Bjorn

Snelle communicatie en goede prijs. De status van de bestelling verandert niet totdat de bestelling wordt verstuurd, roept bij mij altijd de vraag op of het wel goed gaat. Maar na een vraag hierover via de mail werd er snel en duidelijk geantwoord. Top!

Goed! Reageren snel op vragen

Keje splendit Plisse

A van Dijk

Geweldig

Horren

HorrenTopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HorrenTopper heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 24 december 2025

HorrenTopper

Bij HorrenTopper.nl begrijpen we heel goed hoe belangrijk het is om uw huis insectvrij te houden, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van een aangename frisse lucht. Daarom vindt u bij ons een ruim aanbod aan hoogwaardige horren van het topmerk Keje, volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Met onze laagste prijsgarantie, gratis verzending en topservice bent u verzekerd van de beste aankoop op de markt.

goede kwaliteit tegen mooie prijs

inzethorren

Edward Van Nieuwkerk

SterSterSterSterLege ster

Netjes geleverd. Hor past precies.

Plise hordeur

Martijn