Mary Theesing

Prima ervaring

Loes

Mooie hor

Uw ervaring met Horren.com:

Makkelijk zelf opmeten en de hor past perfect.

S.A Jagroep

Tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Het paste niet en ik kon het terug sturen binnenkort krijg ik mijn horraam

Mark

Top hor!

Uw ervaring met Horren.com:

Goed en snel contact. Zeer duidelijke communicatie. Hor voldoet aan de verwachtingen en past perfect.

J. McC.

Sits perfectly, good quality, window adjustment was needed

Uw ervaring met Horren.com:

good packaging, fast delivery for custom products. Fits perfectly, but I did have to adjust the PVC frames (there are metal pins, you turn so they face as close towards the window opening as... good packaging, fast delivery for custom products. Fits perfectly, but I did have to adjust the PVC frames (there are metal pins, you turn so they face as close towards the window opening as possible (they spin around with different distances to it). which took a bit of fiddling. Great service for great price!

Frank Vugts

Toch niet helemaal op maat

Uw ervaring met Horren.com:

Goed bedrijf. Ze maken horren voor eenvoudige openingen die precies recht zijn. Mijn huis is dat niet en daarom moest ik, ondanks dat ik had gebeld met vragen en de meet instructie video toch nog... Goed bedrijf. Ze maken horren voor eenvoudige openingen die precies recht zijn. Mijn huis is dat niet en daarom moest ik, ondanks dat ik had gebeld met vragen en de meet instructie video toch nog met de ijzerzaag aan de slag. Ook heb ik extra balken op het kozijn moeten schroeven.
De hor is verder prachtig en eenmaal op de plaats functioneert het prima. Ik heb gekozen voor zwart hor materiaal en daar ben ik blij mee. Je ziet bijna niet dat de hor dichtzit.

Reactie Horren.com:

Dank voor de review Frank, fijn dat u tevreden bent over het resultaat! Zoals uitgelegd dient u altijd de kleinste opening te meten. Als de opening niet helemaal recht is geeft u de maat door van... Dank voor de review Frank, fijn dat u tevreden bent over het resultaat! Zoals uitgelegd dient u altijd de kleinste opening te meten. Als de opening niet helemaal recht is geeft u de maat door van waar de opening het kleinst is. Dat voorkomt dat u zelf hoeft te gaan zagen. Mocht u hier nog vragen over hebben, laat het gerust weten! ^Erik van Horren.com

Mark

Hordeur

Goede service

Job van Weert

Goede service

Uw ervaring met Horren.com:

Direct nadat ik de hor had besteld kwam ik erachter dat er verkeerd gemeten was. Hier direct een mail achteraan gestuurd. Binnen en half uur was het aangepast en kreeg ik een persoonlijke mail... Direct nadat ik de hor had besteld kwam ik erachter dat er verkeerd gemeten was. Hier direct een mail achteraan gestuurd. Binnen en half uur was het aangepast en kreeg ik een persoonlijke mail terug. Dat op een zondagavond! Eventueel zou de levertijd iets sneller mogen, maar dat is maar net hoe druk het is denk ik.

Bernardus Venema

Prima en duidelijke meetinstructie

Lois Lamers

Heel fijn bedrijf

Uw ervaring met Horren.com:

Onze deur paste niet omdat we verkeerd hadden gemeten! Horren.com heeft een superfijne omruilregeling, de retourkosten moesten we betalen en verder werd er gewoon een goede deur gestuurd. Echt top... Onze deur paste niet omdat we verkeerd hadden gemeten! Horren.com heeft een superfijne omruilregeling, de retourkosten moesten we betalen en verder werd er gewoon een goede deur gestuurd. Echt top geregeld!! We werden vriendelijk te woord gestaan, en er werd duidelijk uitgelegd hoe we de ruiling konden regelen.