9.5 /10

checkbox100% beveelt Horren.com aan!

Konrad

Inzethorren + plissé hordeur

Uw ervaring met Horren.com:
Super bedrijf. Ook nadat je een meetfout hebt gemaakt leveren ze service en kwaliteit!

Paul R

Plissé hordeur SE-100

Kim

Inzethorren raam

Uitstekend

Hieke Keessen

Rolhorren voor dakraam

Uw ervaring met Horren.com:
Goed telefonisch advies gekregen. Goed volgens afspraak geleverd!

Eduard Schomaker

Horren

Het was erg makkelijk ze te plaatsen

RIA Heeren

Inzethor

Uw ervaring met Horren.com:
Zelf ingemeten en netjes geleverd en past perfect dank u .

E.J. Vonk

Perfect.

Uw ervaring met Horren.com:
Levering had misschien wat sneller gekund. Het hor zelf zag er prima uit en past precies. Moest wel even het draai/kiepraam even af laten stellen omdat de hendel niet helemaal sloot. De verpakking was zeer goed geregeld. De filmpjes van de diverse horren en hoe te plaatsen en meten waren zeer welkom.

Harry T. Stavenga

Aankoop horren online bij horren.com

Uw ervaring met Horren.com:
Ik bestelde een drietal horren voor draaikiep-ramen. Ik verwisselde bij de opgave van de maten hoogte en breedte en stuurde een mail. Prompt kreeg ik een reactie dat de wijziging was verwerkt. Verder kreeg een vraag of maten correct waren, omdat de maten afgerond leken te zijn. Dat was niet het geval, maar gaf wel aan dat hier heel zorgvuldig naar werd gekeken. De levertijd werd goed aangegeven. De horren passen perfect.

Aart Spek

Uw ervaring met Horren.com:
Echt Top. Goede kwaliteit Stuurde kosteloos onderdeel op wat ik vergeten was extra te bestellen!!

Matheus Antonissen

Prima en duidelijk product.

Uw ervaring met Horren.com:
Gemakkelijk en duidelijke inmeting van de horren maten.

Linda Korthouwer-Peters

Zeer tevreden klant!

Uw ervaring met Horren.com:
Zeer goede ervaring. Beantwoord alle vragen direct. Zeer behulpzaam. Goede uitleg met videobeelden. Gunstige prijs. Goede kwaliteit.

Sharon F.

Kan weer slapen met de ramen open

Uw ervaring met Horren.com:
De website was erg duidelijk, ook wat betreft het opmeten. Ik heb de instructies gevolgd en de horren passen perfect. Je kunt echt zien dat de horren van zware kwaliteit zijn. Ook de levering verliep goed en de horren waren goed verpakt waardoor ze geen schade hadden van de reis. Ik woon aan het water. Sinds ik de horren heb heb ik geen enkele muggenbult meer, en ook ander vliegend en kruipend ongedierte heb ik binnen niet meer gezien. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Tim de Bree

Ziet er heelgoed uiten bevalt prima

Simon Kuiper

Positief

Uw ervaring met Horren.com:

Horren.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horren.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 december 2011

Horren.com

Haal de zomer in huis, houd de insecten buiten! Horren.com levert luxe raamhorren en hordeuren op maat. Razendsnel geleverd zonder verzendkosten. De horren zijn eenvoudig te plaatsen, ook als u géén klusser bent! En past de hor toch niet? Dan ruilt Horren.com de hor gewoon om.

Arnesteinweg 27

Uitstekend

Hieke Keessen

Rolhorren voor dakraam

Uw ervaring met Horren.com:
Goed telefonisch advies gekregen. Goed volgens afspraak geleverd!

Eduard Schomaker

Horren

Het was erg makkelijk ze te plaatsen

RIA Heeren

Inzethor

Uw ervaring met Horren.com:
Zelf ingemeten en netjes geleverd en past perfect dank u .

E.J. Vonk

Perfect.

Harry T. Stavenga

Aankoop horren online bij horren.com

Aart Spek

Matheus Antonissen

Prima en duidelijk product.

Uw ervaring met Horren.com:
Gemakkelijk en duidelijke inmeting van de horren maten.

Linda Korthouwer-Peters

Zeer tevreden klant!