9.5 /10

checkbox100% beveelt Horren.com aan!

Jan de Koster

reparatie hordeur

Uw ervaring met Horren.com:
Ik heb een hordeur aangeboden waarvan de draden versleten waren. Ik kreeg een offerte voor het vervangen van de draden maar ook het advies om het gaas te vervangen . Dit werd geadviseerd en is door mij opgevolgd. De communicatie verliep er vlot en was duidelijk. Ik ben dan ook zeer tevreden over het contact en het werk dat geleverd is door Horren.com.

Willy H

Snelle levering van een een goed product en kwaliteit ,zeer tevreden er mee

J Stoute

Een hor besteld snelle levering en past mooi.

Uw ervaring met Horren.com:
Voor de eerste keer een hor besteld maar raad dit zeker aan bij kennissen en familie.

Ed Smulders

uitstekende kwaliteit, perfecte passing

Uw ervaring met Horren.com:
Eenmaal goed ingemeten kan er weinig meer fout gaan: alles keurig geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten en uiteindelijk op de goede plaats te monteren. Prima kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

Peter Ploeg

Levering zoals afgesproken

Wil

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bezorging slecht

Uw ervaring met Horren.com:
Zou om 19.15 uur bezorgd worden. Om 21.30 hoorde ik buiten een bezorg auto. Chauffeur vertelde dat hij mijn pakket niet kon vinden en dus mogelijk niet was meegegaan. Samen gezocht en uiteindelijk gevonden. In het raam bleek het niet te passen. Maat was goed maar er zat een afloop aan het raam waardoor deze niet sloot met de hor er in. Dus 126 euro weggegooid.

Antwoord Horren.com

Beste Wil, dank voor uw review! Onze excuses dat uw bestelling twee uur later werd bezorgd dan vooraf ingeschat door de vervoerder. Het kan gebeuren dat de chauffeur onderweg vertraging heeft, vandaar dat in de track & trace-mail staat dat genoemde tijdvak bij benadering is. Via de track & trace kunt u de chauffeur altijd realtime volgen, ook als het iets later wordt. We hebben u naar aanleiding van uw review gebeld over uw raam dat extra obstakels bleek te hebben die u, zoals u in het telefoongesprek aangaf, helaas over het hoofd had gezien in het bestelproces. We hebben inmiddels samen een goede oplossing gevonden waarbij u gelukkig aangaf dat u de service en de uitkomst waardeert. We wensen u veel plezier van de hor! ^Erik van Horren.com

Geantwoord op

Joziasse

Vervangen plisé gaas

Uw ervaring met Horren.com:
Heel positief en uitermate snelle service.

B Jonkhof

Top hor

Uw ervaring met Horren.com:
Goede instructies, vlotte levering en precies pas.

Ingrid van der Helm

Feedback

Supergoed en fijn

A. van de Ven

Inzethorren voor kunstof kozijnen

Uw ervaring met Horren.com:
Duidelijke instructies op de website. Geleverde horren van goede kwaliteit en netjes geleverd op afgesproken datum.

Raymond den Hollander

Snelle en goede service van top product.

Uw ervaring met Horren.com:
De service van horren.com is heel goed, verkeerde mailadres gestuurd bij bestelling. Geen bevestigingsmail ontvangen maar na een kort berichtje aan horren.com direct antwoordt en gecorrigeerd. De bestelling op de site was duidelijk en simpel. Snelle levering van een top product (rolhordeur) dit was onze tweede bestelling na een eerste goede ervaring.

Gerard Wiersma

uitstekende horren

Uw ervaring met Horren.com:
Duidelijke website met goede instructies voor inmeten. Producten van uitstekende kwaliteit en netjes verpakt. Ik zou hier zo weer iets bestellen.

Math Pallada

Perfecte raamhorren voor draai kiep ramrn

Uw ervaring met Horren.com:
Goede uitleg hoe te meten. Je word goed geinformeerd over leverdatum. Stevige en goed afgewerkte horren. Zeker een aanrader.

L Potter

Goeie service

Mijn ervaring was super

Ruud Hartman

Inzethorren

Uw ervaring met Horren.com:
Dit was inmiddels onze 4e bestelling bij Horren.com en net als bij de vorige bestellingen netjes gemaakte horren en maar 1 week van bestelling tot levering T O P !!

Horren.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horren.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 december 2011

Horren.com

Haal de zomer in huis, houd de insecten buiten! Horren.com levert luxe raamhorren en hordeuren op maat. Razendsnel geleverd zonder verzendkosten. De horren zijn eenvoudig te plaatsen, ook als u géén klusser bent! En past de hor toch niet? Dan ruilt Horren.com de hor gewoon om.

Arnesteinweg 27

4338PD Middelburg

Jan de Koster

reparatie hordeur

Willy H

Snelle levering van een een goed product en kwaliteit ,zeer tevreden er mee

J Stoute

Een hor besteld snelle levering en past mooi.

Ed Smulders

Geantwoord op

Joziasse

Vervangen plisé gaas

Uw ervaring met Horren.com:
Heel positief en uitermate snelle service.

B Jonkhof

Top hor

Uw ervaring met Horren.com:
Goede instructies, vlotte levering en precies pas.

Ingrid van der Helm

Feedback

Supergoed en fijn

A. van de Ven

Inzethorren voor kunstof kozijnen

Raymond den Hollander

Snelle en goede service van top product.

Gerard Wiersma

uitstekende horren