9.5 /10

checkbox100% beveelt Horren.com aan!

Sicho Van der Zee

Past orecies

Arjan en Marisa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ **Horren.com verdient wat ons betreft een 10+!**

Uw ervaring met Horren.com:
We hadden vooraf een aantal vrij specifieke vragen en waren positief verrast dat Jelle van Horren.com zelfs op zondag de tijd nam om ze te beantwoorden. De volgende dag nog even gebeld en zonder lange wachtrijen kregen we gewoon Jelle zelf aan de lijn. Dat is nog eens service! We kregen eerlijk en goed advies. Sterker nog: voor onze situatie bleek een goedkopere variant uiteindelijk zelfs een betere keuze. Geen verkooppraatje dus, maar gewoon eerlijk meedenken. Daar worden wij blij van. We hebben vervolgens direct besteld en kregen zelfs nog een leuke korting. De horren zijn inmiddels binnen en hangen nagenoeg allemaal. Nog even tijd vinden voor de rolhorren maar dat gaat vast ook goedkomen. Ze werden netjes en snel afgeleverd en passen ontzettend mooi. Alles ziet er degelijk en netjes uit. We geven niet snel een 10, maar Horren.com verdient wat ons betreft eigenlijk een 10+! Van het eerste contact tot de levering: persoonlijk, eerlijk, deskundig en gewoon ontzettend goede service. **Echt heel tevreden! Aanrader.** 👌

Margriet Brakke

Uitstekende service

Kees Kooistra

beoordeling

heel goed

Frans Willemse

Goede ervaringen, perfecte service

Uw ervaring met Horren.com:
Nadat ik al eerder horren bij Horren.com had besteld kocht ik 3 nieuwe horren. Na aflevering bleek dat ik een hor in de verkeerde maat had besteld. Horren.com loste dit op en de nieuwe hor werd met hun omruilservice snel geleverd. Perfect!

Marijke Ruis

Mooi produkt

Uw ervaring met Horren.com:
Eerste keer verkeerde levering gekregen. Ruim week langer moeten wachten maar vriendelijk behandeld Tweede keer binnen en een week alles binnen

Kees Tillema

Twee horren op maat

Uitstekend, snel vakwerk

StefP

No nonsense, goeie horren

Uw ervaring met Horren.com:
Goeie kwaliteit horren, door de jaren heen verschillende horren besteld, altijd passend. Helaas afgelopen jaren best wat duurder geworden

Doesburg

Mooie hor gekocht

Goede service. Vlot bezorgd. De hor past goed

Peter Schellekens

Super gemak en kwaliteit

Uw ervaring met Horren.com:
Duidelijke meetinstructies, snelle levering, ik ben super blij met mijn hor, eindelijk slapen met het raam open zonder muggen!!

Nanning Veenstra

SterSterSterSterLege ster

Het werkt zoals het moet

Uw ervaring met Horren.com:
De plakstrip van de bovenste rail blijft niet helemaal vast. Dit kan door oneffenheid in de ondergrond maar ook door het eindstukje. Verder makkelijke montage

Paul

Top hor!

Uw ervaring met Horren.com:
Zeer fijne hor, makkelijk te bevestigen. De hor voelt stevig aan. Is zeker aan te bevelen.

Aliya

Excellent mosquito net! Fits perfectly, very transparent, and I cannot see it at all.

Fast delivery and service, great quality

Helma Valks

2 raamhorre besteld en geleverd

Michael Schaap

Prachtige horren

Erg tevreden over de horren en mooie kwaliteit

Horren.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horren.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 december 2011

Horren.com

Haal de zomer in huis, houd de insecten buiten! Horren.com levert luxe raamhorren en hordeuren op maat. Razendsnel geleverd zonder verzendkosten. De horren zijn eenvoudig te plaatsen, ook als u géén klusser bent! En past de hor toch niet? Dan ruilt Horren.com de hor gewoon om.

Arnesteinweg 27

4338PD Middelburg