Kyan
Review: Horloge ingestuurd voor een simpele glasreparatie. Resultaat: 4 maanden verder, drie 'reparaties' nodig, elke keer nieuwe fouten en nul verantwoordelijkheid. 1e reparatie: Timerfunctie verkeerd ingesteld teruggekregen. O-ring niet vervangen (terwijl dit standaard zou moeten zijn), resultaat: horloge niet waterdicht en waterschade opgelopen. 2e reparatie: Timerfunctie werkt nog steeds niet. Haren en pluizen zichtbaar in de kast achter het glas. Vette vingerafdrukken op het horloge en nieuwe krassen op de achterkant. Originele doos compleet gescheurd en beschadigd teruggestuurd. Reactie Kish: Problemen werden ontkend of afgedaan als “gebruikssporen”. 3e reparatie: Moest wederom terugsturen door hun fouten, maar nu moest ik ineens zelf verzendkosten betalen. Eerst werd beweerd dat haren verwijderd waren, later dat er 'geen haren waren'. Ik moest met macro-foto’s bewijzen dat ze er wel degelijk zaten. Het resultaat: Na de derde reparatie zitten er nog steeds haren in de kast. Conclusie: Vier maanden ellende voor één glasreparatie. Telkens nieuwe defecten, een vernielde horlogedoos en na drie pogingen nog steeds vuil in het horloge. Kish/Uhrenarmbandshop neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Absoluut geen aanrader.