9.5 /10

checkbox100% beveelt Horizon Letselschade aan!

Onze ervaring met Horizon Letselschade is zeer positief te noemen. In een tijd van persoonlijke ellende zijn we goed bijgestaan. Het regelwerk en onderhandelingen met verzekeraars is ons uit handen genomen. Alles gebeurde in overleg en op een rustig en duidelijke manier. Van alle veranderingen werden we netjes op de hoogte gehouden. Fijn dat iemand zich ontfermde over zaken waar we zelf geen verstand van hadden.

Hele goede ervaring goed hulp en zeker een luisterend oor goed geholpen

Zeer goede ervaring met Horizon Letselschade!

Heel erg goed Vanaf het begin aan was het vertrouwen er en voelde ik me echt gehoord

Oprechte hulp, er word naar je geluisterd en de zaken worden opgepakt met kennis!

Bram Broekhuis

Een man die meer dan klaarstaat voor je! Onbeschrijfelijk hoe fijn hij de zaken op pakt!

Goed.

Betrouwbare indruk, duidelijke communicatie en zorgt voor rust. Verwachtingen realistisch uitgezet.

Meer dan uitstekend. Ik had de pech - wat de aanleiding betreft - tweemaal gebruik te moeten maken van de diensten van Horizon Letselschade. Tweemaal - met een tussenpoos van vier jaren - werd ik buiten mijn schuld (ernstig) aangereden op mijn fiets (eenmaal door een scooter en eenmaal door een auto) en beide keren heeft Sjaak van Horizon Letselschade mijn belangen goed behartigd met een een goed resultaat naar tevredenheid.

Ik heb een zeer positieve ervaring met Horizon Letselschade. Een aantal steekwoorden die ik erg van toepassing vind: laagdrempelig, goede bereikbaarheid, zeer ervaren.

Goed. Ik ben heel fijn geholpen door Sjaak.

Zeer goed

SterSterSterSterLege ster

Zeer goed, omdat ik ten alle tijde serieus ben genomen en in mijn situatie ontzorgd en gesteund bent door Horizon Letselschade.

Prettig contact, vanaf het eerste gesprek het gevoel van begrip en medeleven wat erg fijn is na het oplopen van letselschade.

Horizon Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horizon Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juni 2020

Hele goede ervaring goed hulp en zeker een luisterend oor goed geholpen

Zeer goede ervaring met Horizon Letselschade!

Bram Broekhuis

Goed.

Goed. Ik ben heel fijn geholpen door Sjaak.

Zeer goed

SterSterSterSterLege ster