- Product of service:
- Evaluatie na afronding letselschadetraject
100% beveelt Horizon Letselschade aan!
Zeer goed
Ik ben de afgelopen bijna acht jaar bijgestaan Sjaak (Horizon Letselschade). Hij heeft mee heel goed geholpen met vanalles waar ik tegegaan liep. Al met al een hele Fijne samenwerking.
Ik heb een prima ervaring met sjaak , Is erg betrokken met de situatie, onderneemt snel actie , haalt de zaak volledig uit handen zodat je zelf bezig kan zijn met het herstel .
Een zeer positieve ervaring gehad met Horizon Letselschade
Sjaak is een ontzettend vriendelijke en behulpzame persoon die mij heel goed heeft geholpen Van begin tot einde van de zaak was er goede communicatie Een man die menselijk is en betrokken is bij wat ik had meegemaakt Ik raad Horizon Letselschade voor meer dan 100% aan
Sjaak heeft mij erg goed geholpen en ondersteund vanaf intake gesprek tot aan de afronding.
Heel goed, Sjaak is een goede steun voor mij geweest vanaf de intake tot aan de afronding, als ik hem nodig had nam hij contact op of kwam hij bij mij op bezoek.
Super fijn geholpen door Sjaak. Onderneemt gelijk actie en houd Consequent contact.
Sjaak is fijn in omgang, goed telefonisch en per whatsapp bereikbaar. Wel regelmatig lang moeten wachten op antwoord op mijn mails (lees 2-6 weken) en dat ik hiervoor reminders moest sturen. Zelf had ik het idee soms dat Sjaak graag de casus wilde afsluiten terwijl ik zelf nog niet zover was. Heb niet het advies gekregen om er meer uit te halen, terwijl dat op mijn verzoek wel is gebeurd. Geen idee of het gebruikelijk is, maar ik vond een slotbetaling van iets minder dan het bedrag dat tijdens de 2 jaar toen het zaak/casus nog liep uitgekeerd krijgen als belangenbehartiger best fors. Kreeg daardoor het gevoel alsof de slotbetaling ook in eigen belang van Sjaak werd geadviseerd aan mij.
Zeer goed! Sjaak is n vriendelijke man.
Hoe klein een aanrijding ook kan zijn, zo groot is de impact op mijn leven. Sjaak nam mijn situatie serieus, was zeer betrokken en gaf deskundig advies. Het voelde vertrouwd om de zaak door hem te laten adwikkelen, ik voelde mij oprecht gesteund. Dankjewel Sjaak!
Zeer betrokken, deskundig en advies op maat
We hebben het als zeer prettig ervaren
funcionele gesprekken en een zeer snelle reactietermijn bij vragen. Ook zijn diverse opties uitgebreid besproken. Al met al geeft dit voldoende vertrouwen om hem de volgende keer opnieuw te betrekken.
Zeer goed en snel geholpen na mijn ongeluk
Horizon Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Horizon Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Een zeer positieve ervaring gehad met Horizon Letselschade
Zeer goed! Sjaak is n vriendelijke man.
Zeer betrokken, deskundig en advies op maat
We hebben het als zeer prettig ervaren