The Beacon vzw
Toegankelijke en vlot bruikbare webside. Behulpzame servicedesk, levering zoals afgesproken, met andere woorden: absolute aanrader!
- Product of service:
- Koelkast met glazen front en slot
Fantastisch fijn contact
Zeer positief. Koelkast zorgvuldig ingepakt en afgeleverd.
ik bestelde 4 plastic bakken en ik kreeg 4 plastic bakken :)
Snel geleverd goed ingepakt
Slecht, drie weken moeten wachten op levering.
prima ,verbeterpuntje:als je besteld wordt er 2 dgn levertijd gemeld . als dit langer wordt graag een nieuwe mail met verwachte leverdatum,heb nu na een week gebeld .
Goede prijs kwaliteit en klanten service
Online bestelling
kapotte koelkast: snelle reparatie en netjes retour!
Fijne website, prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending.
top
Op zoek naar een retro koelkast en een betaalbare prijs,dan moet je bij Horeca World zijn. Vlotte levering en een behulpzame chauffeur staat onze retro koelkast te glimmen in onze keuken.
Er word verwijderings bijdrage betaald maar een oud apparaat wordt niet mee terug genomen wat volgens mij wel verplicht is
Horeca World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt:
Horeca World
Ingenieur Herman de Grootweg 1
3201 AB Spijkenisse
Fantastisch fijn contact
Zeer positief. Koelkast zorgvuldig ingepakt en afgeleverd.
ik bestelde 4 plastic bakken en ik kreeg 4 plastic bakken :)
Snel geleverd goed ingepakt
Slecht, drie weken moeten wachten op levering.
Goede prijs kwaliteit en klanten service
Online bestelling
kapotte koelkast: snelle reparatie en netjes retour!
Fijne website, prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending.
top
Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt: