8.8 /10

checkbox93% beveelt Horeca World aan!

Jord Koers

Luc Torfs

Goede kwaliteit,

Creme brulee potjes

Buurtcamping de Coevering Geldrop

Dit was voor ons de allereerste keer dat wij bij Horecaworld een bestelling hadden geplaatst. Wat een keuze uit hun breed assortiment, en voor mooie prijzen. Vlotte levering, en supervriendelijke klantenservice medewerkster. Er was 1 artikel welke wel op de factuur stond vermeld, maar niet bij de levering zat. Na 1 telefoontje met een hele aardige medewerkster is dit gecheckt en opgelost. En werd een paar dagen later het ontbrekende artikel alsnog geleverd. Echt top. 🌺 En mochten wij in de toekomst nog meer horeca artikelen nodig hebben voor onze Buurtcamping, gaan wij zeker weer bij Horecaworld bestellen.

2x koffieperculator, 2 x soepketels, 1x waterkoker

The Beacon vzw

Toegankelijke en vlot bruikbare webside. Behulpzame servicedesk, levering zoals afgesproken, met andere woorden: absolute aanrader!

Koelkast met glazen front en slot

Rick Vd Mark

Fantastisch fijn contact

Koelkast

Lien Breyne

Zeer positief. Koelkast zorgvuldig ingepakt en afgeleverd.

Retro koelkast

A van den Berg

ik bestelde 4 plastic bakken en ik kreeg 4 plastic bakken :)

afwasbakken

Meriam Voesten

Snel geleverd goed ingepakt

KOELkast Retro -120 liter zwart

De Kleinhaar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, drie weken moeten wachten op levering.

borden

henk beumer

SterSterSterLege sterLege ster

prima ,verbeterpuntje:als je besteld wordt er 2 dgn levertijd gemeld . als dit langer wordt graag een nieuwe mail met verwachte leverdatum,heb nu na een week gebeld .

slagers BBQ

Mart Schuurman

Vuilnisbak

Horeca World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 februari 2018

Horeca World

Horeca world, gevestigd te Rotterdam is de toonaangevende marktleider in Nederland en België op het gebied van horecabenodigdheden. Als betrouwbare partner in de branche bedienen zij deze specifieke markt al jarenlang met eersteklas producten: van kruimelveger tot pizza-oven en alles wat daar tussen zit. Horecaworld focust zich vooral op online verkopen, maar beschikt ook over een grote showroom in de nieuwe locatie in Spijkenisse.

Ingenieur Herman de Grootweg 1

Rick Vd Mark

Fantastisch fijn contact

Koelkast

Lien Breyne

Zeer positief. Koelkast zorgvuldig ingepakt en afgeleverd.

Retro koelkast

A van den Berg

ik bestelde 4 plastic bakken en ik kreeg 4 plastic bakken :)

afwasbakken

Meriam Voesten

Snel geleverd goed ingepakt

KOELkast Retro -120 liter zwart

De Kleinhaar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, drie weken moeten wachten op levering.

borden

henk beumer