Hilde Van Iseghem
- Product of service:
- kinderstoeltje
doet wat het belooft
Eerlijk en vlotte bestelling!
Duidelijke site, snelle levering, goeie prijzen..
Aangenaam
top!
Wij bestelden een grote frigo met twee glazen deuren en zijn hiervan zeer te spreken.Zowel de levertermijn als de levering zijn perfect gerespecteerd.Een dikke pluim ook voor de firma die de frigo leverde.Voor ons is dit zeker een argument om eventueel meer aankopen bij Horeca World te doen.
zeer goed
vlot en kwalitatief
Levering matig
Super goed en top spullen online besteld en binnen 2 dagen thuis bezorgd ga hier zeker nog eens wat bestellen
Snelle levering, en mooie producten.
We zijn fijn geholpen en ons de nodige spullen laten zien.
Heel tevreden over wat we bestelden. Beantwoord volledig aan onze verwachting.
Verkeerde formaat produkt
Uitstekend
Horeca World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt:
Horeca World
Ingenieur Herman de Grootweg 1
3201 AB Spijkenisse
doet wat het belooft
Eerlijk en vlotte bestelling!
Duidelijke site, snelle levering, goeie prijzen..
Aangenaam
top!
zeer goed
vlot en kwalitatief
Levering matig
Snelle levering, en mooie producten.
We zijn fijn geholpen en ons de nodige spullen laten zien.
Heel tevreden over wat we bestelden. Beantwoord volledig aan onze verwachting.
Verkeerde formaat produkt
Uitstekend