Thea V Kessel
onze ervaring met Horeca World is goed. als we vragen hebben worden we vriendelijk te woord gestaan
- Product of service:
- hete luchtoven
Goed product en snelle levering
Nog beter dan perfect, zal zeker meer bij hun bestellen. Prijs kwaliteit, perfecte communicatie. Je zal nooit teleurgesteld zijn bij Horecaworld. Ik schrijf deze feedback eerlijk.
Wij hebben via de website besteld, duidelijke en makkelijke website. Levering volgens planning.
Alles voorhanden en vlotte levering
Goed product en snel geleverd
Zeer te vrede van deze bedrijf.op tijd levering.wat je koop is van goede kwaliteit en niet duur
Een dame heeft de vrieskast bezorgd. Zij heeft haar werk uitstekend gedaan en dacht heel goed mee. Mijn complimenten voor haar.
Super mooi
Prima ervaring, kontakt met de klantenservice was perfect, goede oplossing en snel. Ze moesten overal zo zijn.
Snel en strakke service.
Klantvriendelijk
Zeer goede ervaring
Prima service, snelle aflevering
Super tot en zelfs met de bezorging
Horeca World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt:
Horeca World