Goedhart
- Product of service:
- 51
Goede service
Ik ben geholpen door echte koelspecialist.
Goed en goedkoop
De informatie die ik kreeg over flessenkoelkasten was goed
Goede uitleg, weten alles over koelingen. Goed bedrijf.
Goede webshop
Alle koelingen voor mijn nieuwe zaak gekocht, alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Top bedrijf.
Snel en goed
Goed advies, een echte vakhandel. Wandkoeling werd snel geleverd. Alles volgens afspraak verlopen.
Betrouwbaar adres voor horeca apparatuur
Goede uitleg over de producten vriendelijke en behulpzame medewerkers
Zeer goed geholpen.
Goede service, goede informatie goede webshop
Ik ben gewoon tevreden want ik krijg op de beloofde dag het bestelde geleverd. Wat wil eens mens nog meer?
Duidelijke webshop, snel geleverd
Horecakoelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Horecakoelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service
Ik ben geholpen door echte koelspecialist.
Goed en goedkoop
De informatie die ik kreeg over flessenkoelkasten was goed
Goede uitleg, weten alles over koelingen. Goed bedrijf.
Goede webshop
Snel en goed