Steffen
Gunstige prijzen. Ze denken goed mee als er iets is en lossen het netjes op. Houden zich aan de afspraken. Ik koop hier vaker.
- Aangekocht product
- Koeling
Communicatie snel, maar service laat te wensen over
We zijn nu al meer dan een half jaar bezig met onze vrieskast van Tefcold die enorm veel lawaai maakt en blijft aanvriezen. Tussendoor is de vriezer al een keer vervangen, maar het probleem blijft. Onlangs is er weer een monteur geweest, hopen dat het nu over is
Koeling stuk: Topservice! Geen gedoe en gehannnes! Geen gezeik over en weer, Maar gewoon zonder gezeur een nieuwe koelkast leveren en de oude ophalen. Ik heb gezocht waar ik een review kan plaatsen, maar dat kan ik niet vinden! Nogmaals mijn complimenten over deze service. De nieuwe koelkast staat inmiddels alweer waterpas op z’n plekje en morgen rond deze tijd gaat de stekker er weer in. Ontzettend bedankt Vrgr Benno Kiers
na een probleem met artikel hele goede service geleverd!
Snel!!
Bedrijf denkt mee met de juiste keuze, en als er een storing is. Wat kan gebeuren wordt deze direct verholpen,
Fijn contact, goede prijs en snelle service
Dank voor uw snelle respons, goede service!
Hartelijk dank voor de geweldige service. Ik ga het voortzeggen. > 🙏🏼
Goede en professionele adviezen
Supergoed geholpen, klant is is hier nog koning
Goede hulp bij de aankoop van onze keukenapparatuur, geen praatjes verkopers maar geven echt advies. zo was ik ook goedkoper uit omdat ik met een eenvoudigere koeling beter geholpen was. Dank u Horeca Megastore!
Goede service
De fijne medewerkers van Horeca Megastore hebben hun uiterste best gedaan ons zo snel mogelijk van een nieuwe koeling te voorzien na de overstroming. Super service!!
Horeca Megastore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Horeca Megastore heeft de volgende resultaten bereikt:
Horeca Megastore
Overblaak 75
3011 MH Rotterdam
Communicatie snel, maar service laat te wensen over
na een probleem met artikel hele goede service geleverd!
Snel!!
Fijn contact, goede prijs en snelle service
Dank voor uw snelle respons, goede service!
Hartelijk dank voor de geweldige service. Ik ga het voortzeggen. > 🙏🏼
Goede en professionele adviezen