Erik cornelis
De garantie periode van twee jaar werd correct nageleefd , heb een terugbetaling van het defecte onderdeel teruggekregen
Steed correct geleverd en aan de juiste prijs
Internet
Zeer goed en vriendelijk geholpen bij samenstellen kast.
Ik had een probleem met de manier waarop de verzendkosten werden weergegeven. Dit heb ik gemeld, maar aanvankelijk werd mijn klacht onvoldoende onderzocht en niet correct afgehandeld. Pas na het plaatsen van een negatieve review is er grondig onderzoek gedaan, werd het probleem erkend en heb ik het verschil terugbetaald gekregen. Over de kwaliteit van het materiaal en de leveringssnelheid heb ik geen opmerkingen. Het is jammer dat dit niet van bij het begin correct is verlopen, want de negatieve indruk blijft toch nog even hangen.
Top rapport qualité/prix/ expédition
Correct en snel
Snelle levering,goede communicatie.
Reuze fijn
Génial au top service impéccable.
goed, vlotte levering & correcte prijzen
Tout c’est passé correctement, j’ai même reçu ma commande à l’avance
super snel
Perfecte service
tweede maal niet geleverd
Zelektro.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zelektro.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Steed correct geleverd en aan de juiste prijs
Internet
Zeer goed en vriendelijk geholpen bij samenstellen kast.
Top rapport qualité/prix/ expédition
Correct en snel
Snelle levering,goede communicatie.
Reuze fijn
Génial au top service impéccable.
goed, vlotte levering & correcte prijzen
Tout c’est passé correctement, j’ai même reçu ma commande à l’avance