Meestal goed.
Zeer goed bevallen heldere en duidelijke afspraken die ook daadwerkelijk nagekomen worden
Reactie Hoogwerkt:
Bedankt voor de terugkoppeling Jan Kees. Fijn dat de machine en de service goed zijn bevallen, op naar het volgende project!
Fijne club om zaken mee te doen.
Reactie Hoogwerkt:
Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. We hopen je snel weer te zien!
Team Hoogwerkt
Slecht. Hoogwerker van 8.00 uur tot 17.00 uur gereserveerd en betaald , word deze pas om 12.30 uur geleverd. Na 10 telefoontjes en vele beloftes verder , word er niks gecompenseerd . Hele slechte...
Geachte heer Van der Loo, beste Bob,
Bij uw order is helaas gebleken, dat wij niet overal invloed op hebben. Het gaat wel eens mis met de levering, met de machine, met personeel, maar we...
Makkelijk reserveren en alles volgens afspraak
Beste klant,
Bedankt voor de goede recensie. Wat fijn dat je tevreden was over ons, onze machine en ons bestelsysteem. We zien je graag snel weer eens terug!
Team...
Spinhoogwerker 15,4m: wat een fijne machine!
Past makkelijk door een poort of deur. Voldoende reikwijdte & hoogte.
Eenvoudig te bedienen.
Beste Nico,
Bedankt voor je review en positieve beoordeling. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
TEAM HOOGWERKT
Klantvriendelijk en komt de gemaakte afspraken na!
Beste klant,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
We zijn blij dat je Hoogwerkt goed hebt ervaren en zijn jou in de toekomst wederom graag van dienst! Wat zouden wij naar uw ervaring...
Schaarlift gehuurd
Beste klant,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Vriendelijke groet,
Team...
Heel goed
Beste meneer Ter Kuile,
Dank voor het prachtige cijfer en het schrijven van deze review. Mocht er in de toekomst nogmaals een oogwerker nodig zijn, staan we altijd voor je klaar.
Met...