9 /10

checkbox97% beveelt Homie Pay-Per-Use aan!

Britt Klijn

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet goed. Als ik de stand ‘wassen&drogen’ wil gebruiken kan ik geen temperatuur installeren. Dit zijn altijd handdoeken en beddengoed die ik op 90 graden wil wassen. Het katoenprogramma los duurt 3,5 uur, dat is ontspoort. Daarnaast komt de was niet fris uit de trommel. Heb nu wasparfum moeten bestellen. Ik zie ook niet dat de was tijdens het draaien lekker schuimt. Daarnaast was de levering niet professioneel. Ik had in de beschrijving gezet dat de wasmachine over de keuken getilt moest worden. Het blad is los aan de bovenkant en daarom wilde ze het niet meenemen. Ik heb coolblue daarna moeten bellen en die hebben mijn oude machine mee genomen! Gratis!! En de nieuwe geinstalleerd! Dat is pas service. Je laat een alleenstaand meisje toch niet achter met de zooi. Dit is de reden dat ik juist voor jullie heb gekozen. Slechte service.

Was droog combinatie

Was en droog combi

Helga Van Glaanen Weijgel

Goede ervaring

Judith Meijer

Super! Een dag na bestelling is het al binnen. Top service, en qua prijs is het ook ideaal.

Wasmachine en droger

Ursula

Prima!

Shamila Narcisco

Geen slechte ervaring

jaap hager

SterSterSterLege sterLege ster

moeilijk ik heb de machine 2 dagen.

wasmachine.

Sofie Dierickx

Zeer goed. Ik woon een jaar op deze locatie en homie laat toe voor deze periode een wasmachine te huren

Prive

SterSterSterSterLege ster

verrast, zoals afgesproken na 3 dagen bezorgd, wordt geïnstalleerd, neem oude apparaten mee, vriendelijke en hardwerkende bezorgers, leggen je netjes uit ze krijgen tot nu Cijfer 9. Slimme ondernemer en bedrijf.

Wasmischine & koelkast

Heel goed.

tony scheurwater

Tot nu toe goed

Wasmachine

Homie Pay-Per-Use verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Homie Pay-Per-Use heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2021

Homie Pay-Per-Use

Homie stelt jou een apparaat ter beschikking en jij betaalt voor het gebruik. Met ons Pay-Per-Use concept voor Wassen & Drogen stimuleren we duurzaam wasgedrag. Koude en ECO programma’s zijn goedkoper dan onzuinige programma’s. Voor deze machines hanteren we een minimum wastegoed per maand.

Wagenmakersweg 3

Shamila Narcisco

Geen slechte ervaring

jaap hager

SterSterSterLege sterLege ster

moeilijk ik heb de machine 2 dagen.

wasmachine.

Sofie Dierickx