Frank Daniels
- Afgenomen product
- Wasmachine + droger
Fijne, snelle en vriendelijke service
Zeer gemakkelijk. Fijne service en niet te hoge prijs.
Oude wasmachine niet meegenomen (vanwege veiligheid) Oude wasmachine was heel oud en zwaar ,maar toen hebben ze hem ook naar boven gebracht met een losse bovenkant Waarom nu niet naar beneden ( vanwege veiligheid van de bezorgers werdt gezegd en daar heb ik begrip voor Jammer is het wel omdat je toch afvraagt maar toen hebben ze hem ook naar boven gebracht Na èèn wasje voor het eerst had de machine een niet zo fris luchtje en het zat ook in de was
Positief
10 Super vriendelijk en snel geleverd goeie producten
Top, snel en goede service
Tot nu toe een super snelle levering en service telefoon word snel opgenomen em je word goed te woord gestaan!
Alles netjes geregeld en snel
Perfect
Top!
Top! Super vriendelijke bezorgers en goed werkend product.
Ervaring is goed. We hebben 2 accounts voor beide studerende zonen.
Aanvankelijk was ik blij met deze service, omdat ik mijn woning voor een kortere tijd hiermee kon overbruggen, voor ik deze moest verlaten. Ze adverteren dat je na 6 maanden kosteloos kan annuleren, dus dat was perfect voor de 9 maanden dat ik een wasmachine nodig had. Nu blijkt dat je wel kosteloos kan annuleren, maar dat je binnen een jaar wel dan nog ophaalkosten van €75,- wordt gerekend. Maar het is niet alsof je kan annuleren zonder de machine op te laten halen. Wat erger is, is dat het contract uitbetalen tot de 12 maanden nog goedkoper was geweest ook, maar voor mij tevens geen optie. Als je aankaart dat dit geen transparante manier van zaken doen is, krijg je de reactie dat het in de FAQ staat. Blijkbaar is de aanname dat als zij adverteren dat je gratis kan annuleren, de consument zich moet afvragen of er alsnog extra kosten bijkomen en dit vervolgens opzoekt in de FAQ. Absoluut belachelijk, je adverteert een abonnement van 6+ maanden met eenmalige aansluitingskosten, geeft nergens in het besteltraject aan dat er ophaalkosten bijkomen en vind dat je jezelf zo indekt. Heel slecht zakendoen dit.
Ik ken het pas ben tevreden.Vriendelijke mensen.
Prima no nonsens service. Aardig personeel en snelle reactie bij problemen.
Homie Pay-Per-Use verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Homie Pay-Per-Use heeft de volgende resultaten bereikt:
Homie Pay-Per-Use
Wagenmakersweg 3
3449hv Woerden
Fijne, snelle en vriendelijke service
Zeer gemakkelijk. Fijne service en niet te hoge prijs.
Positief
10 Super vriendelijk en snel geleverd goeie producten
Top, snel en goede service
Alles netjes geregeld en snel
Perfect
Top!
Top! Super vriendelijke bezorgers en goed werkend product.
Ervaring is goed. We hebben 2 accounts voor beide studerende zonen.
Ik ken het pas ben tevreden.Vriendelijke mensen.
Prima no nonsens service. Aardig personeel en snelle reactie bij problemen.
Homie Pay-Per-Use heeft de volgende resultaten bereikt:
Homie Pay-Per-Use