9 /10

checkbox96% beveelt Homie Pay-Per-Use aan!

Frank Daniels

Fijne, snelle en vriendelijke service

Wasmachine + droger

Hélène Schaaks

Zeer gemakkelijk. Fijne service en niet te hoge prijs.

GJHA Peels

SterSterSterLege sterLege ster

Oude wasmachine niet meegenomen (vanwege veiligheid) Oude wasmachine was heel oud en zwaar ,maar toen hebben ze hem ook naar boven gebracht met een losse bovenkant Waarom nu niet naar beneden ( vanwege veiligheid van de bezorgers werdt gezegd en daar heb ik begrip voor Jammer is het wel omdat je toch afvraagt maar toen hebben ze hem ook naar boven gebracht Na èèn wasje voor het eerst had de machine een niet zo fris luchtje en het zat ook in de was

Raymond Talhout

Lisanne Steendam

Top, snel en goede service

Wendy Langerak

SterSterSterHalve sterLege ster

Tot nu toe een super snelle levering en service telefoon word snel opgenomen em je word goed te woord gestaan!

Droger

Homie warmtepompdroger

Steyn Riemersma

Top!

Anne

Top! Super vriendelijke bezorgers en goed werkend product.

Wasmachine premium

Amiel Seferina

SterSterSterSterLege ster

Ervaring is goed. We hebben 2 accounts voor beide studerende zonen.

Wasmachine/droger combinatie

Daniël S.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Aanvankelijk was ik blij met deze service, omdat ik mijn woning voor een kortere tijd hiermee kon overbruggen, voor ik deze moest verlaten. Ze adverteren dat je na 6 maanden kosteloos kan annuleren, dus dat was perfect voor de 9 maanden dat ik een wasmachine nodig had. Nu blijkt dat je wel kosteloos kan annuleren, maar dat je binnen een jaar wel dan nog ophaalkosten van €75,- wordt gerekend. Maar het is niet alsof je kan annuleren zonder de machine op te laten halen. Wat erger is, is dat het contract uitbetalen tot de 12 maanden nog goedkoper was geweest ook, maar voor mij tevens geen optie. Als je aankaart dat dit geen transparante manier van zaken doen is, krijg je de reactie dat het in de FAQ staat. Blijkbaar is de aanname dat als zij adverteren dat je gratis kan annuleren, de consument zich moet afvragen of er alsnog extra kosten bijkomen en dit vervolgens opzoekt in de FAQ. Absoluut belachelijk, je adverteert een abonnement van 6+ maanden met eenmalige aansluitingskosten, geeft nergens in het besteltraject aan dat er ophaalkosten bijkomen en vind dat je jezelf zo indekt. Heel slecht zakendoen dit.

Lease wasmachine

Maria Koster

Ik ken het pas ben tevreden.Vriendelijke mensen.

Leo van Helden

Prima no nonsens service. Aardig personeel en snelle reactie bij problemen.

Wasmachine en droger.

Homie Pay-Per-Use verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Homie Pay-Per-Use heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2021

Homie Pay-Per-Use

Homie stelt jou een apparaat ter beschikking en jij betaalt voor het gebruik. Met ons Pay-Per-Use concept voor Wassen & Drogen stimuleren we duurzaam wasgedrag. Koude en ECO programma’s zijn goedkoper dan onzuinige programma’s. Voor deze machines hanteren we een minimum wastegoed per maand.

Wagenmakersweg 3

3449hv Woerden

Frank Daniels

Fijne, snelle en vriendelijke service

Wasmachine + droger

Hélène Schaaks

Zeer gemakkelijk. Fijne service en niet te hoge prijs.

GJHA Peels

Homie warmtepompdroger

Steyn Riemersma

Top!

Anne

Top! Super vriendelijke bezorgers en goed werkend product.

Wasmachine premium

Amiel Seferina

SterSterSterSterLege ster

Ervaring is goed. We hebben 2 accounts voor beide studerende zonen.

Wasmachine/droger combinatie

Daniël S.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Lease wasmachine

Maria Koster

Ik ken het pas ben tevreden.Vriendelijke mensen.

Leo van Helden

Prima no nonsens service. Aardig personeel en snelle reactie bij problemen.

Wasmachine en droger.

Homie Pay-Per-Use heeft de volgende resultaten bereikt: