Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Fam. Stukker

Mijn 1e ervaring is heel goed.

Heb ik niet.
Het product, in dit geval een op maat gemaakte deurmat is netjes afgeleverd en ligt binnen voor onze tuindeuren.

Dhr. de Maat

Perfect

Mooie rails en snel geleverd

Dhr. Cop

prima product , snelle levering!

duidelijke website , gratis staal

Mevr. Wintgens-Veldman

Prettig

Was helemaal volgens afspraak

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn dat alles met de koekoeksklok helemaal volgens afspraak is verlopen. Zo hoor je ‘m met een gerust hart tikken 🕰️😊

Mevr. Fruhling

SterSterSterSterLege ster

Weet ik niet
Goed produkt en nette levering

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de mat én de levering. Praktisch én netjes geregeld, dat is precies wat we willen bereiken 💪 Als je nog iets mist of vragen hebt, laat het vooral weten.

Mevr. vd Veek

Erg goed

Klantenservice, reactietijd en oplossingsgerichtheid, kwaliteit van de producten

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice én de kwaliteit van de gordijnrails. We doen ons best om snel te reageren en mee te denken, dus fijn dat dat opvalt 💪😊

Mevr. zwennes

De telefonische hulp was super goed en mijn bestelling werd heel efficiënt en snel afgeleverd!

nvt
efficiënt en snel

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze telefonische service én de snelle levering. We hopen dat je net zo blij bent met de Painting the Past verf zelf 🎨😊

Nick Name

Nee, alles prima
Goede prijs, snelle levering

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Super om te horen dat je tevreden bent over de prijs én de snelle levering. Ons renovliesbehang van 200 gr is een populaire keuze vanwege de kwaliteit en het gebruiksgemak. Veel succes met behangen! 😊

Mevr. Kootstra

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de schoonloopmatten bevallen. Ze zijn ideaal om vuil buiten de deur te houden en zorgen meteen voor een nette entree 💪 Als je nog tips of opmerkingen hebt, horen we die graag!

Kaya

Goed!

Geen verbeterpunten. Er was netjes aangegeven dat een reactie iets langer duurde door drukte.
Ik had een klok besteld maar de wijzer liep vast, contact opgenomen met de klantenservice en dezelfde dag werd er een nieuwe klok verstuurd.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent door onze klantenservice. Jammer van de vastgelopen wijzer, maar top dat het meteen is opgelost 💪. Ook super dat je onze communicatie tijdens de drukte waardeert. Veel plezier met je nieuwe klok! 🕒

Me

Prima. Snelle service. Goed kwaliteit.

Nvt
Snelle service. Goed kwaliteit.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze snelle service. Zo'n stevige deurmat is toch onmisbaar bij binnenkomst 😊

Geantwoord op

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Fam. Stukker

Mijn 1e ervaring is heel goed.

Heb ik niet.

Dhr. de Maat

Perfect

Mooie rails en snel geleverd

Dhr. Cop

prima product , snelle levering!

duidelijke website , gratis staal

Mevr. Kootstra

Kaya

Goed!

Me

Prima. Snelle service. Goed kwaliteit.

Nvt
Snelle service. Goed kwaliteit.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10