Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Kristine

geen.
duidelijk.

Mevr. Mol

Uitstekend

Ruim aanbod, kwalitatief goede vloermatten, vlotte levering, betrouwbaar.

Dhr. de WILDE

Fijne ervaring

Overzicht aanbod
In ieder contact even vermelden waar over het gaat. Welk artikel. Niet een nummer.

Dhr. Jozef Hermans

Zeer Tevreden

Zou het niet weten
Correct

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de staal van Coralmat. Ook leuk dat je geen verbeterpunten kunt bedenken, dat zegt veel over de kwaliteit ๐Ÿ’ช. Veel plezier met je keuze!

Mevr. Smits

top , ook bij beschadiging van de rails netjes en snel opgelost

bestellen via site
snelheid bij beschadigde rails 2 dagen later nieuwe in huis

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Superfijn om te horen dat de schade snel en netjes is opgelost. De snelle levering is echt een pluspunt ๐Ÿšš๐Ÿ’จ. Je tip over het bestellen via de site nemen we zeker mee om het bestelproces te verbeteren.

Dhr. Gores

Snel.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering lekker snel ging. Dat maakt het uitpakken toch net wat leuker ๐Ÿ™‚ Veel plezier met je nieuwe mat!

Mevr. Romanov

Geen duevels voor schroeven
Kwalitet

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de rail. Als je ergens tegenaan loopt of iets mist, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder โœ…

Mevr. Bouwens

Goed.

Uitleg hoe je de eindrunner moet bevestigen.
Proefrails ontvangen en de definitieve rail vrij snel en netjes verpakt.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je de proefrails en de definitieve rail snel en netjes ontvangen hebt. Dat helpt bij een soepele start ๐Ÿ› ๏ธ Goede tip over de eindrunner. We nemen dit mee om onze instructies nog duidelijker te maken. Mocht je er nog niet uitkomen, laat het gerust weten dan helpen we je verder!

Mevr. Moon

Mooie assortiment aan bijzondere verf

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je ons assortiment zo bijzonder vindt. Absolute Matt Emulsion van Little Greene staat inderdaad bekend om z'n rijke kleuren en mooie matte finish ๐ŸŽจ

Jacqueline

Erg goed

Sneller bezorgd dan verwacht. Heel goed verpakt.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn dat de levering sneller was dan je had verwacht en dat alles goed verpakt aankwam. Daar doen we het voor ๐Ÿ˜Š Super dat je geen verbeterpunten hebt!

Dhr. Smits

Gewoon heel goed.

Een fijne site, en alles makkelijk te vinden.
Ga vooral zo door.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de site overzichtelijk vindt en dat alles makkelijk te vinden is. Dat horen we graag ๐Ÿ˜Š We blijven ons best doen om het zo prettig mogelijk te maken voor je!

Mevr. Smit

Heel goed

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Korte maar krachtige feedback, fijn om te horen dat de moderne koekoeksklok zo goed bevalt ๐Ÿ˜Š

Dhr. Vink

SterSterSterSterLege ster

Goed, hoewel het geleverde product defect en incompleet was is dit snel en zorgvuldig opgelost. Nieuw product is z.s.m. opgestuurd zodat ik verder kon klussen.

Goede kwaliteit en service

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Jammer dat het eerste pakket niet in orde was, maar top om te horen dat alles snel en netjes is opgelost. Fijn ook dat je snel weer verder kon klussen ๐Ÿ’ช. De combinatie van goede kwaliteit รฉn service maakt het helemaal af!

Laura

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurstellend

correcte voorraad online waardoor mensen niet voor niets rijden en op tijd de spullen in huis hebben

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Kristine

geen.
duidelijk.

Mevr. Mol

Uitstekend

Ruim aanbod, kwalitatief goede vloermatten, vlotte levering, betrouwbaar.

Dhr. de WILDE

Geen duevels voor schroeven
Kwalitet

Mevr. Bouwens

Goed.

Uitleg hoe je de eindrunner moet bevestigen.
Proefrails ontvangen en de definitieve rail vrij snel en netjes verpakt.

Mevr. Moon

Mooie assortiment aan bijzondere verf

Jacqueline

Erg goed

Sneller bezorgd dan verwacht. Heel goed verpakt.

Dhr. Smits

Gewoon heel goed.

Een fijne site, en alles makkelijk te vinden.
Ga vooral zo door.

Mevr. Smit