Begeleiding

Straus Magda

Tevreden met de werking

goede werking

Reactie Home Works:

Beste Magda, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Heel erg bedankt voor het delen! Mochten wij verder iets voor je kunnen betekenen, laat het gerust weten, wij helpen je graag!

Jairo Bambang Oetomo

Wij zijn erg blij met onze hulp! Hij helpt goed in het huishouden en doet ook extra dingen om alles mooi en schoon te houden!

Zeer tevreden

Reactie Home Works:

Beste Jairo, heel erg bedankt voor jouw lovende review en wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de werkzaamheden van Paulo en met HomeWorks! Mochten wij verder iets voor jou... Beste Jairo, heel erg bedankt voor jouw lovende review en wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de werkzaamheden van Paulo en met HomeWorks! Mochten wij verder iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij helpen jou graag!

Nicole Peters

Goede ervaring, snelle vriendelijke reactie

Opmerkingen of tips

Telefonische afspraken en mail afspraken lopen soms langs elkaar

Reactie Home Works:

Beste Nicole, vriendelijk bedankt voor jouw review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt opgedaan en het contact als snel en vriendelijk hebt ervaren! Ik zie... Beste Nicole, vriendelijk bedankt voor jouw review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt opgedaan en het contact als snel en vriendelijk hebt ervaren! Ik zie inderdaad terug dat het contact in de aanloop naar jouw eerste afspraak wat langs elkaar heen is gelopen, gelukkig heeft dit een succesvolle eerste afspraak niet in de weg gestaan. Wij gaan dit voorbeeld inzetten om onze communicatie verder te verbeteren. Indien wij jou verder ergens bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten, dat doen wij graag!

Mark

Thatiane

Opmerkingen of tips

Ik ben heel tevreden met mijn schoonmaakster, Thatiane. Ze is een zeer sympathieke vrouw, die altijd met een glimlach op haar gezicht komt werken. Ze werkt hard en efficiënt, en mijn huis is altijd... Ik ben heel tevreden met mijn schoonmaakster, Thatiane. Ze is een zeer sympathieke vrouw, die altijd met een glimlach op haar gezicht komt werken. Ze werkt hard en efficiënt, en mijn huis is altijd schoon en opgeruimd als ze klaar is. Ik ben heel enthousiast over haar, en ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een goede schoonmaakster.

Reactie Home Works:

Beste Mark, heel erg bedankt voor jouw lovende review en wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de werkzaamheden van Thatiane en met haar als persoon! Wij zullen Thatiane van... Beste Mark, heel erg bedankt voor jouw lovende review en wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de werkzaamheden van Thatiane en met haar als persoon! Wij zullen Thatiane van jouw review op de hoogte stellen, dat zal zij erg leuk vinden! Laat het ons gerust weten als wij verder iets voor jou kunnen betekenen, wij helpen je graag!

OAMKB

Goed en prettig

Opmerkingen of tips

website zou iets handiger kunnen

Reactie Home Works:

Dank voor de mooie review! En mocht je feedback hebben dan horen we dat graag!

Anne

Prettige website waar jezelf inzage hebt in de beschikbare huishoudelijke hulpen en een keuze kunt maken.

Reactie Home Works:

Dag Anne, Blij zijn we met jouw super review! Dank voor het delen!!

Hagemeijer

Snelle afhandeling, aardige mensen. Professioneel.

Opmerkingen of tips

Mijn aanvraag was blijven staan, dus het regende aanbiedingen.

Reactie Home Works:

Beste Pauline, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Heel erg bedankt voor het delen! Mochten wij verder iets voor je kunnen betekenen, laat het gerust weten, wij helpen je graag!

Meike Roodnat-Kuijk

Karin is erg behulpzaam werk goed en zorgvulig neemt goed de tijd hiervoor.

Opmerkingen of tips

Karin levert goed huishoudelijk werk

Reactie Home Works:

Beste Meike, wat ontzettend fijn om te horen dat de samenwerking met huishoudelijke hulp Karin zo goed verloopt! Heel erg bedankt voor de lovende review!

Frans Tijssen

Doet zijn huiswerk goed.

Reactie Home Works:

Beste Frans, heel erg bedankt voor de positieve review en wat goed om te horen dat jouw hulp jou zo goed bevalt! Mochten wij verder iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij... Beste Frans, heel erg bedankt voor de positieve review en wat goed om te horen dat jouw hulp jou zo goed bevalt! Mochten wij verder iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij helpen jou graag!

Gallé

Nog te kort om een oordeel te geven.

Geen.

Reactie Home Works:

Beste meneer en mevrouw Gallé, heel erg bedankt voor de positieve review! Heel begrijpelijk dat je de samenwerking wat langer wilt aanzien voor je een definitief oordeel geeft. We zijn heel blij dat... Beste meneer en mevrouw Gallé, heel erg bedankt voor de positieve review! Heel begrijpelijk dat je de samenwerking wat langer wilt aanzien voor je een definitief oordeel geeft. We zijn heel blij dat de eerste indruk positief is! Mochten wij verder iets voor jullie kunnen betekenen, laat het ons gerust even weten, wij helpen jullie graag.