Elisabeth Hoeksma
- Opmerkingen of tips
- Geen
- Welke dienst heeft u ontvangen
- Huishoudelijke hulp
Fijn bedrijf.
Zeer goede ervaringen! Communicatie is altijd goed en netjes. 1x een foutje gehad in de facturatie, maar dit is netjes en correct opgelost. Mijn hulp werkte ook altijd goed, heel tevreden over. Momenteel geen hulp meer nodig, maar als dat in de toekomst verandert kom ik zeker weer terug.
Fijn bedrijf met nette en aardige medewerkers. Denken mee en zijn proactief en doen hun best voor je.
initieel prima contact maar de eerste hulp die we via Home Works hebben gevonden heeft zelf na een keer met een vage smoes over veilig naar ons huis fietsen afgezegd. De tweede hulp is nooit geweest omdat de dag voor de eerste afspraak de afgesproken prijs ineens verhoogde waardoor we niet tot een overeenkomst zijn gekomen. omdat we daarna niet meer met Home Works verder willen krijgen we zomaar een rekening van €250 voor onze kiezen
Als je lid wilt worden, hangen ze per direct aan de lijn en heb je een afspraak eer je er erg in hebt, als je wilt stoppen, dan zijn ze zeer moeilijk bereikbaar en geven ze niet thuis. met alle stress van dien
Professioneel, vriendelijk en persoonlijk. Zaken worden netjes en op een professionele manier geregeld. Bij telefonisch contact voor vragen, om af te stemmen of voor terugkoppeling merk je de vriendelijkheid en hoe ze persoonlijke aandacht hebben voor de klant. Erg fijne organisatie!
Ik zocht een hulp in de huishouding en heb die via Homeworks gevonden.
Was de eerste keer dat ik contact had met Homeworks en ik was aangenaam verrast. Na aanmelding werd heel snel contact opgenomen en een oplossing voor mijn probleem was snel gevonden.
Super Goode
Hele fijne ervaring met Home Works. Het platform is heel laagdrempelig. Ik had direct een match met de eerste hulp die ik vond. Direct vertrouwen in haar werk doordat ze zich erg professioneel opstelde. Daarnaast ook een hele leuke klik, waardoor het zowel als ik thuis als van huis was altijd goed voelde. Erg prettig om op die manier het huishouden voor een groot deel te kunnen loslaten.
Goede communicatie en overleg, fijne hulp gevonden in korte tijd
Very friendly and professional company and workers
Doen hun best om een passende hulp te vinden.
Goede en snelle communicatie
Vriendelijk en snel een goede hulp gevonden
Home Works verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Home Works heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn bedrijf.
Ik zocht een hulp in de huishouding en heb die via Homeworks gevonden.
Super Goode
Goede communicatie en overleg, fijne hulp gevonden in korte tijd
Very friendly and professional company and workers
Doen hun best om een passende hulp te vinden.
Goede en snelle communicatie
Vriendelijk en snel een goede hulp gevonden