8.7 /10

checkbox94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!

Verhoeven

Informatie via e-mail over stavaza
bagagedragertas van Gazelle

Peter Klappe

SterSterSterHalve sterLege ster

Compleet assortiment en toch alles snel en makkelijk kunnen vinden. Levertermijn was iets langer dan verwacht maar wel compleet en goed verpakt.

Compleetheid en structuur van de site
Kijken of de aangegeven levertijd gehaald kan worden (zeker voor spullen die op voorraad zijn).
Product of service:
diverse vervangende onderdelen en montage gereedschappen.

AS80

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op zondagmiddag een aantal fietsonderdelen besteld voor mijn fiets die gerepareerd moest worden. Volgens de site was alles op voorraad en zou alles binnen 1-2 werkdagen geleverd moeten worden. Als ik op zondagmiddag iets bestel, dan ga ik er vanuit dat het op z’n laatst woensdag wordt geleverd. Maandag en dinsdag niets gehoord van Hollandbikeshop over dat de onderdelen verstuurd waren. Aantal mails gestuurd waarbij ik iedere keer een standaard antwoord kreeg waar ik niets mee kon (het was schijnbaar zelfs te moeilijk om mij netjes met mijn naam aan te spreken, ik werd standaard aangesproken met “Beste, “ Na de laatste mail over de stand van mijn bestelling heb ik geen reactie meer gehad. Ik kreeg een aantal uur later wel een standaard mail dat mijn bestelling verstuurd was. Echter hadden ze alleen nog maar een verzendlabel aangemaakt. Het duurde dus nog een extra dag voordat de bestelling uiteindelijk verzonden was. Uiteindelijk is de bestelling pas vrijdagmiddag afgeleverd. Dit vind ik niet kunnen als je adverteert met 1-2 werkdagen (alles was gewoon op voorraad) Daarnaast is de klantenservice een lachertje en als ze al reageren kun je er nog niets mee… Ik ga voortaan ergens anders kijken!

Klantenservice moet beter. Adverteer niet met 1-2 werkdagen verzenden als je dat niet waar kunt maken!
Groot assortiment
Diversen

Kees

Top

Goede website. Veel keuze Snelle en goede levering
X
Allerlei fietsproducten

M

Altijd in orde en snel geleverd.

Bestellingen komen soms wel in erg grote dozen.
Ruim assortiment
Banden

Christian

Heel snelle levering !

juiste beschrijving van de Enviolo montageset die ik heel heel dringend nodig had. Zondag late namiddag besteld en dinsdag namiddag naar mij thuis in België geleverd - prima !
niets
Product of service:
Enviolo Montageset (is al de tweede keer dat ik de moer van het achterwiel verlies)

Theo

Perfecte en snelle levering

Zoeken op website
Fietshelm

Noel

Prima aankoop. Goede communicatieve winkel.

Communicatie, assortiment.
Eh...
Achterlicht, stuurtas, spacers.

Nelleke

Beschrijving klopt helemaal!

Snelle service
Bel

Daem

Snelle correcte levering, goede prijzen, degelijk materiaal!

Veel keuze
Rembenodigdheden, banden, diversen

Peter Harreveld

Goede communicatie, snelle levering.

Zadel

Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 september 2012

Hollandbikeshop.com

Hollandbikeshop.com heeft passie voor fietsen en jarenlange ervaring in de fietsenbranche. Wij verkopen zo ongeveer alles wat met fietsen te maken heeft, van kinderfietsen tot fietsonderdelen en fietsaccessoires. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een assortiment bieden met de hoogste kwaliteit en veelzijdigheid, voor de scherpste prijzen. Voor al je fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires ben je bij Hollandbikeshop.com dus zeker aan het juiste adres.

Molenweer 22

Peter Klappe

SterSterSterHalve sterLege ster

Compleetheid en structuur van de site
Product of service:
diverse vervangende onderdelen en montage gereedschappen.

AS80

Goede website. Veel keuze Snelle en goede levering
X
Allerlei fietsproducten

M

Altijd in orde en snel geleverd.

Bestellingen komen soms wel in erg grote dozen.
Ruim assortiment

Perfecte en snelle levering

Zoeken op website
Fietshelm

Noel

Prima aankoop. Goede communicatieve winkel.

Communicatie, assortiment.
Eh...
Achterlicht, stuurtas, spacers.

Nelleke

Beschrijving klopt helemaal!

Snelle service
Bel

Daem

Snelle correcte levering, goede prijzen, degelijk materiaal!

Veel keuze
Rembenodigdheden, banden, diversen

Peter Harreveld

Goede communicatie, snelle levering.

Zadel

Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt: