Verhoeven
- Verbeterpunten of tips
- Kan niets bedenken
- Product of service:
- Spiegel
94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!
Vlotte levering en bestelling
Razendsnelle levering
goed
Duidelijke site, vlotte levering volgens afspraak
Compleet assortiment en toch alles snel en makkelijk kunnen vinden. Levertermijn was iets langer dan verwacht maar wel compleet en goed verpakt.
Op zondagmiddag een aantal fietsonderdelen besteld voor mijn fiets die gerepareerd moest worden. Volgens de site was alles op voorraad en zou alles binnen 1-2 werkdagen geleverd moeten worden. Als ik op zondagmiddag iets bestel, dan ga ik er vanuit dat het op z’n laatst woensdag wordt geleverd. Maandag en dinsdag niets gehoord van Hollandbikeshop over dat de onderdelen verstuurd waren. Aantal mails gestuurd waarbij ik iedere keer een standaard antwoord kreeg waar ik niets mee kon (het was schijnbaar zelfs te moeilijk om mij netjes met mijn naam aan te spreken, ik werd standaard aangesproken met “Beste, “ Na de laatste mail over de stand van mijn bestelling heb ik geen reactie meer gehad. Ik kreeg een aantal uur later wel een standaard mail dat mijn bestelling verstuurd was. Echter hadden ze alleen nog maar een verzendlabel aangemaakt. Het duurde dus nog een extra dag voordat de bestelling uiteindelijk verzonden was. Uiteindelijk is de bestelling pas vrijdagmiddag afgeleverd. Dit vind ik niet kunnen als je adverteert met 1-2 werkdagen (alles was gewoon op voorraad) Daarnaast is de klantenservice een lachertje en als ze al reageren kun je er nog niets mee… Ik ga voortaan ergens anders kijken!
Top
Altijd in orde en snel geleverd.
Heel snelle levering !
Perfecte en snelle levering
Prima aankoop. Goede communicatieve winkel.
Beschrijving klopt helemaal!
Snelle correcte levering, goede prijzen, degelijk materiaal!
Goede communicatie, snelle levering.
Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Razendsnelle levering
goed
Duidelijke site, vlotte levering volgens afspraak
Top
Altijd in orde en snel geleverd.
Heel snelle levering !
Perfecte en snelle levering
Prima aankoop. Goede communicatieve winkel.
Beschrijving klopt helemaal!
Snelle correcte levering, goede prijzen, degelijk materiaal!
Goede communicatie, snelle levering.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hollandbikeshop.com