Peter
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- momentsleutel
94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!
snelle levering
Snel en prima levering
Op zich prima
Helaas matig
Een hele goede winkel
Duidelijke website met grote keus. Snelle levering.
Supersnel geleverd uit zeer uitgebreid assortiment
Heel prettig en adequaat
Zwaar k*tbedrijf
Mooie producten, scherpe prijs en snelle levering
Vlotte afhandeling van bestelling en dito bezorging een dag later.
Alles goed en correct verlopen.
Leuk product, snelle service, goede prijs kwaliteit
Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en prima levering
Op zich prima
Helaas matig
Een hele goede winkel
Duidelijke website met grote keus. Snelle levering.
Supersnel geleverd uit zeer uitgebreid assortiment
Heel prettig en adequaat
Zwaar k*tbedrijf
Mooie producten, scherpe prijs en snelle levering
Vlotte afhandeling van bestelling en dito bezorging een dag later.
Alles goed en correct verlopen.
Leuk product, snelle service, goede prijs kwaliteit
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt: