Reviews

8.8 / 10
7043 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.6/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8.6/10

7043 Reviews

Kattevilder

10/10

Snel en betrouwbaar. Levering

Sterke punten

Altijd goed

Verbeterpunten of tips

Zo doorgaan


Ton

10/10

Prima service

Sterke punten

alles leverbaar voor de fiets

Verbeterpunten of tips

nvt


Geen

3/10

Snelle levering, maar product is niet juist.
Wel bevestiging ontvangen, maar Nog geen reactie ontvangen op mijn mail.
Erg jammer

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Reageren op mijn mail


Korver

6/10

Tevreden over de afhandelingna tel. Contact

Sterke punten

Geen idee

Verbeterpunten of tips

Duidelijker zijn als iets niet in voorraad is


Willaert Albert

4/10

Twee continental 5000S banden besteld(4/6/2022) op de webshop. Op voorraad en vermelde levertijd 1a2dagen.Faktuur(1448244) betaald en ontvangen op 4/6/2022 met de vermelding dat de bestelling... Twee continental 5000S banden besteld(4/6/2022) op de webshop. Op voorraad en vermelde levertijd 1a2dagen.Faktuur(1448244) betaald en ontvangen op 4/6/2022 met de vermelding dat de bestelling verzonden was .We zijn nu 12/6/2022 en nog steeds geen banden nog volgnummer. Ik krijg ook de echte reden van de niet levering niet.In mijn account is de bestelling ook niet opgenomen.Ik hoop toch nog op een goede oplossing.

Sterke punten

Rappe respons bij bestelling.

Verbeterpunten of tips

Wordt de website voldoende bijgewerkt? Wordt de account bijgewerkt. Heb twee maal gevraagd mijn account bij te werken meer er gebeurt niets.


IJsbrand van der Plas

10/10

Betrouwbaar bedrijf met concurrerende prijzen.

Sterke punten

fietsen tegen zeer redelijke prijs; grote varieteit in onderdelen

Verbeterpunten of tips

Neem ook bakfietsen/ gezinsfietsen op in het assortiment.
Mijn laatste aankoop was een fietswiel. Ik moest het ventielgat in de velg opboren een ook een binnenband met lange ventielpilaar...
Neem ook bakfietsen/ gezinsfietsen op in het assortiment.
Mijn laatste aankoop was een fietswiel. Ik moest het ventielgat in de velg opboren een ook een binnenband met lange ventielpilaar gebruiken. Geef dit soort info aan op de web site.


Mertens

1/10

Omdat Hollandbikeshop het enige bedrijf was waar ik nog een 300w Bosh frame batterij kon kopen, heb ik de stap gewaagd niettegenstaande de slechte reviews betreffende de dienst na verkoop.... Omdat Hollandbikeshop het enige bedrijf was waar ik nog een 300w Bosh frame batterij kon kopen, heb ik de stap gewaagd niettegenstaande de slechte reviews betreffende de dienst na verkoop. Spijtig...... Na een maand laadt deze batterij niet meer op. Op 28 mei ll heb ik een mail met foto's ter verduidelijking gestuurd. Vandaag 2 juni heb ik nog steeds geen antwoord ontvangen en ik heb een 2de keer gemaild.
Hiermee wil ik iedereen die met deze online verkoper in zee wil gaan, verwittigen. Denk 2 keer na!
Mocht mijn batterij toch nog vervangen worden, dan volgt hier steevast een rechtzetting met verontschuldigen.

Sterke punten

Snel geleverd, voor wat het waard is.

Verbeterpunten of tips

De bereidheid om de wet betreffende garantiebeleid tie te passen.


Daniel

1/10

Warning: Takes your money and sends a non working tracking number

Sterke punten

No communication

Verbeterpunten of tips

Doesnt answer emails


Vd berg

9/10

Snelle levering

Sterke punten

Assortiment

Verbeterpunten of tips

Geen


T.Boven

9/10

Super snelle levering en correcte onderdelen.

Sterke punten

vele voorraad

Verbeterpunten of tips

geen