Reviews

8.9 / 10
6492 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.8/10
Info over verloop order
8.6/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
8.9/10
Klantvriendelijkheid
8.9/10
Informatie op de website
8.5/10
After sales
8.8/10

6492 Reviews

E van ‘t Foort

6/10

Communicatie is goed
Informatie over het product laat te wensen over

Sterke punten

Zie 1

Verbeterpunten of tips

Zie 1


Elly Roelofs

10/10

Bestelling snel aangeleverd en gemakkelijk te monteren.


Lida

7/10

Prima

Verbeterpunten of tips

. Ik dacht dat ik een tas kocht die je breder kon maken door een extra rits in de zijkant, maar dat bleek nietzo te zijn,
Was niet écht duidelijk op de foto.


T. Breman

10/10

Zeer snelle levering

Sterke punten

Juiste merk artikelen

Verbeterpunten of tips

Geen te weinig ervaring


Henrike

10/10

Snelle levering


Wendy De Vos/Filip De Rycke

5/10

De aankoop en levering van mijn Ortlieb fietstas op 28 mei 2019 verliep vlot. Een aankoop van 129 euro, waarop 5 jaar garantie lopende is. Na 5 keer gebruikt te hebben op mijn ST2 brak het... De aankoop en levering van mijn Ortlieb fietstas op 28 mei 2019 verliep vlot. Een aankoop van 129 euro, waarop 5 jaar garantie lopende is. Na 5 keer gebruikt te hebben op mijn ST2 brak het ophangsysteem af, wat toch zeer gevaarlijk is. De tas vloog met een fietsende snelheid van 41/u de straat op.
De opvolging van de garantie loopt tot op heden minder vlot. De tas is reeds van 02/07/2019 met aangetekende verzending (kostprijs 16,40 euro) weg naar jullie bedrijf, dienst garantie.
Naar eigen zeggen werd mijn tas gerepareerd en terug gezonden op woensdag 14/08/2019. Nog steeds geen tas ontvangen.
Op mijn vraag voor tussenkomst in de kosten (bvb onder de vorm van een tegoedbon), komt geen antwoord.
Ondertussen is het verlof geweest, ook voor het bedrijf...maar 7 weken wachttijd en vele herinneringen later mag ik op zijn minst vinden dat dit te lang duurt.
En naar het werk rijden, moet dan maar weer zonder tas. Dit lijkt me niet correct.

Mvg en wachtende...

Sterke punten

Vlotte levering

Verbeterpunten of tips

Opvolging van garantiezendingen ronduit slecht en niet klantvriendelijk.
Prijs/kwaliteit duidelijk niet de beste keuze.


Henk Smit

9/10

Goed product voor een redelijke prijs.
Snelle levering.


M.ravensbergen

7/10

Na1 dag bezorgd keurig