Reviews

8.8 / 10
7047 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.6/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8.6/10

7047 Reviews

Jelle

1/10

Bijzonder slechte service. Trage reactie met domme vragen en resultaat blijft uit.

Hollandbikeshop levert verkeerde onderdeel. Geprobeerd om het juiste onderdeel te krijgen. Na drie weken...
Bijzonder slechte service. Trage reactie met domme vragen en resultaat blijft uit.

Hollandbikeshop levert verkeerde onderdeel. Geprobeerd om het juiste onderdeel te krijgen. Na drie weken is het duidelijk… ik BESTEL HIER NIET MEER.

Sterke punten

Leuk logo

Verbeterpunten of tips

Controleer de levering voor verzending
Maak het “service team” functioneel


Malick Magraoui

1/10

I pass an order they don't delivery

Sterke punten

1478193

Verbeterpunten of tips

1478193


FBM

5/10

Nalevering (nog) niet gedaan

Sterke punten

snelheid

Verbeterpunten of tips

follow up over nalevering verzorgen


J.Visscher

10/10

Super, goed verpakt en mooi op tijd.

Sterke punten

alles

Verbeterpunten of tips

Niks


Hendrik Steensels

2/10

Een Lazer fietshelm gekocht. Geleverd wat besteld werd, zij het aan de late kant. Helaas gevallen tijdens het fietsen en helm beschadigd. Mail gestuurd of ik aanspraak kon maken op de 'crash... Een Lazer fietshelm gekocht. Geleverd wat besteld werd, zij het aan de late kant. Helaas gevallen tijdens het fietsen en helm beschadigd. Mail gestuurd of ik aanspraak kon maken op de 'crash vervanging' van Lazer. Geen antwoord.
Na vele malen telefoneren eindelijk iemand aan de lijn. Blijkt dat een onervaren iemand te zijn, die alles moest navragen. Uiteindelijk toch antwoord: hollandbikeshop werkt niet mee aan het Lazer chrashvervanging programma.

Sterke punten

Goede prijs voor sommige artikelen

Verbeterpunten of tips

Betere communicatie, zowel per mail als telefonisch.


Lidwien Banens

10/10

Super! Snelle levering, goed verpakt, fietstassen zien er top uit!
Mooie stevige kwaliteit. Duidelijke beschrijving

Sterke punten

Overzichtelijk

Verbeterpunten of tips

Nee hoor


Olaf Nedden

1/10

Am 27.06.2022 habe ich den Artikel 353716, ein Vorderrad für eine Gazelle mit Trommelbremse und Nabendynamo bestellt, der Kaufpreis von 117,97 Euro + MWSt wurde bezahlt. Als Lieferdauer wurden 1-2... Am 27.06.2022 habe ich den Artikel 353716, ein Vorderrad für eine Gazelle mit Trommelbremse und Nabendynamo bestellt, der Kaufpreis von 117,97 Euro + MWSt wurde bezahlt. Als Lieferdauer wurden 1-2 Werktage angegeben, der Karton traf dann am 4.7. ein, enthielt allerdings ein wesentlich günstigeres Hinterrad. Trotz der Tatsache, dass ich alle zwei Tage eine Reklamation per eMail versendet habe, reagiert niemand. Telefonisch ist grundsätzlich niemand erreichbar. Leider habe ich erst jetzt gesehen, dass sehr viele Kunden sehr ähnliche Erfahrungen gemacht haben - also: Finger weg!

Sterke punten

Große Auswahl

Verbeterpunten of tips

Erreichbarkeit, Zuverlässigkeit


L de Jonge

1/10

Ik heb nog geen pakket ontvangen, zou afgelopen dinsdag komen maar helaas. Kan ook goed aan Post NL liggen maar daar is de status “pakket nog niet ontvangen”. Ik heb gisteren een bericht gestuurd... Ik heb nog geen pakket ontvangen, zou afgelopen dinsdag komen maar helaas. Kan ook goed aan Post NL liggen maar daar is de status “pakket nog niet ontvangen”. Ik heb gisteren een bericht gestuurd naar jullie maar geen reactie ontvangen.

Sterke punten

Ik wacht eerst af wanneer mijn pakket komt

Verbeterpunten of tips

Zie voorgaande vermeldingen


pietro

1/10

Wrong piece sent, terrible support

Sterke punten

wrong piece sent, terrible support

Verbeterpunten of tips

wrong piece sent, terrible support


Cees Leijnse

2/10

Bij vragen over garantie reageert dit bedrijf niet!! Ik kocht een nieuw achterwiel met terugtraprem en een nexus 3 naaf omdat het originele wiel was vastgeslagen. Het gekochte wiel heeft het exact... Bij vragen over garantie reageert dit bedrijf niet!! Ik kocht een nieuw achterwiel met terugtraprem en een nexus 3 naaf omdat het originele wiel was vastgeslagen. Het gekochte wiel heeft het exact drie maanden uitgehouden en is ook vastgeslagen. Het gebruik is normaal geweest en het wiel is vakkundig gemonteerd geweest. Ik heb tot drie keer toe in een periode van nu bijna een maand een mail met herinneringen gestuurd, maar Hollandbikeshop hult zich in stilzwijgen.

Sterke punten

Niet opgemerkt, heb gevonden wat ik zocht.

Verbeterpunten of tips

Maak op de website een duidelijke pagina voor garantiemeldingen.