particulier
- Verbeterpunten of tips
- ook niet
- Product of service:
- banden .
94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!
Correcte en snelle levering zoals beloofd
Al een paar keer een bestelling geplaatst en altijd correct geleverd , heb al andere ervaringen meegemaakt met andere shops . Dank u wel voor de geleverde producten , ze zijn net wat ik wilde hebben en alles netjes geleverd in 1 keer en niet via 5 toeleveranciers . Dank u wel , mij zie je nog hier bestellen . MVG Symens marc
slecht
Zeer slecht ervaring, garantie wordt verlegd naar de fabriek in afwachting van het antwoord ipv dat ik als koper alleen met Holland Bike als contactpersoon heb te maken en niet meer de fabriek maar dat denkt Holland Bike anders over. Ik beroep me op m’n consumentrecht.
Snelke bezorging. Prima accubeschermhoes
Reserveonderdelen op voorraad die bij de fabrikant niet meer te krijgen zijn. Meevaller!
Doet wat men zegt en belooft
Zoals gewoonlijk alles tip top in orde!
Goed en snel en correct
Vandaag besteld morgen in huis, prima
Zeer slecht
nu voor de 2e keer besteld 2e keer lang wachten op onderdelen . reageren niet op de mail. 2e wachtende in de rij eindelijk aan de beurt ja we gaan nu sluiten bel morgen maar terug werd zo opgehangen volgende dag gebeld sorry we zijn nu telefonisch niet berijkbaar sorry maar dit was voor mij wel de laatste keer wat een kutzaak zeg
zeer goed
Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hollandbikeshop.com
Molenweer 22
2291 NR Wateringen
Correcte en snelle levering zoals beloofd
slecht
Snelke bezorging. Prima accubeschermhoes
Doet wat men zegt en belooft
Zoals gewoonlijk alles tip top in orde!
Goed en snel en correct
Vandaag besteld morgen in huis, prima